Agenda

Alzheimer Café Vinkeveen

12
woensdag,  19:30 uur  - 21:00 uur
december, 2018

Plaats: Vinkeveen
Locatie: Zorgcentrum Zuiderhof, Futenlaan 50

Het Alzheimer Café Vinkeveen opent zijn deuren op woensdag 12 december in Zorgcentrum Zuiderhof. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Gastspreker deze avond is auteur en acteur Kees van Loenen.

Mantel der liefde is een theatrale voordracht over de mantelzorger van een Alzheimerpatiënt. Een mantelzorger die gezien en gehoord wil worden. Kees van Loenen zegt hier zelf over: “Ik geef woorden aan het ondraaglijke, het onbespreekbare. Door te vertellen over mijn persoonlijke ervaringen, of door mijn personages te laten delen over hun diepe, innerlijke roerselen.”

Kees van Loenen schreef dit stuk om mantelzorgers de aandacht te geven die ze verdienen. Hij maakt duidelijk wat een mantelzorger van een dierbare zoal doormaakt. Dat ontroert, ontlokt soms een lach en biedt vooral veel herkenning.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u met ons van deze voorstelling genieten dan bent u van harte welkom in Zorgcentrum Zuiderhof aan de Futenlaan 50 in Vinkeveen. De avond begint om 19.30 en eindigt om 21.00 uur. De bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen die te maken heeft met dementie.  Er is muziek, koffie en gelegenheid elkaar te ontmoeten. Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mantelzorg De Ronde Venen (0297)230280 of per e-mail mantelzorg@stdb.nl.

 

Alzheimer Café Vinkeveen
Alzheimer Café Vinkeveen