Agenda

Braderie in Aalsmeer Centrum

07
zaterdag,  10:00 uur  - 17:00 uur
september, 2019

Plaats: Aalsmeer
Locatie: Aalsmeer Centrum

Op eerste zaterdag in september is het weer tijd voor de grootste en gezelligste markt van het jaar waar bezoekers bij de kraampjes met onder andere sieraden, kleding, boeken en etenswaren kunnen snuffelen.

Zoals elk jaar staat het centrum tussen 10.00 en 17.00 uur vol met kramen. In het gebruikelijke ‘rondje’ in de straten van het dorp komt u allerlei koopwaar tegen. Veel winkeliers hebben een kraam voor de winkel met mooie aanbiedingen maar op de braderie staan ook verenigingen, goede doelen en andere non-profit organisaties. Zij presenteren zich door middel van demonstraties, prijsvragen en informatiestands. Aan de voet van Korenmolen de Leeuw wordt een gezellig foodplein met terras ingericht en natuurlijk zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar bij de gezellige terrassen van de plaatselijke horeca.

In de avonduren van deze nazomerse dag vinden op loopafstand de verlichte botenshow en het vuurwerk bij de Westeinderplassen plaats. Een leuk dagje uit voor jong en oud! Kijk voor meer informatie op de website van Vuur en Licht op het water.  

Bereikbaarheid
Vanwege de verwachte drukte wordt aangeraden om met de fiets of de bus naar het centrum te komen. Voor wie toch met de auto komt, parkeren op het Praamplein is niet mogelijk vanwege de Feestweektent. Uiteraard zijn de supermarkten wel bereikbaar en kunt u hier voor de deur parkeren als u boodschappen gaat doen.

Het publiek wordt aangeraden om te parkeren in de parkeergarage van de Studio’s Aalsmeer, ingang Van Cleeffkade (volg de borden P Centrum). Voor slechts € 5,00 kunt u hier de hele dag zorgeloos uw auto parkeren. Of doe een aankoop in een van de vele winkels of horeca in het centrum en ruil deze bon om voor een gratis uitrijkaart bij de receptie van Studio's Aalsmeer. Komt u met de boot? Dan kunt u gratis aanmeren aan het Praamplein dat bereikbaar is vanaf de Ringvaart of aan de Kolenhaven, achter watersportvereniging Nieuwe Meer.

 

Braderie in Aalsmeer Centrum
Braderie in Aalsmeer Centrum