Hoogvliet

Agenda

Alzheimer Café Abcoude

27
woensdag,  19:30 uur  - 21:00 uur
maart, 2019

Plaats: Abcoude
Locatie: Tympaan-De Baat, Dorpszicht 22 Abcoude

Als iemand verschijnselen van dementie gaat vertonen wordt iedereen in de omgeving hiermee geconfronteerd. Hoe regel je hulp? Hoe houd je zeggenschap en regie over de aanpak? Wat is er in het eigen netwerk en daarbuiten beschikbaar? De Eigen Kracht Conferentie is bedoeld om op deze vragen een antwoord te vinden. Een Eigen Kracht Conferentie is een bijeenkomst waarbij je samen met familie en bekenden een plan voor de toekomst maakt (een familiegroepsplan). Hoe gaat dat? Dat gaan we samen met dementieconsulente Anna Larue ontdekken.

Het Alzheimer Café Abcoude is een laagdrempelige ontmoetingsplaats om mensen met (beginnende) dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden informatie te geven die verband houdt met dementie, de gevolgen en de kansen. Het café in Abcoude is iedere 4e woensdag van de oneven maanden. De toegang is altijd gratis. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mantelzorg De Ronde Venen (0297)230280 of per e-mail mantelzorg@stdb.nl.

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, hun hulpverleners en belangstellenden uit de gemeente de Ronde Venen.

Alzheimer Café Abcoude
Alzheimer Café Abcoude