Hoogvliet

Agenda

Lenterit voor Stichting Hoogvliegers

14
zondag,     
april, 2019

Plaats: Mijdrecht

Zondag 14 april start om 11 uur start de jaarlijkse Lenterit, de auto-puzzelrit voor het goede doel. Voor het 2e jaar is dat de Stichting Hoogvliegers, die  zieke of gehandicapte kinderen van 6 tot en met 17 jaar oud een bijzondere en onvergetelijk avontuur laat beleven: zelf een vliegtuig besturen. Een dag zonder zorgen, zonder ziekte of handicap, een dag waarop ze boven zichzelf uitstijgen en meer dan bijzonder zijn, een dag die ze nooit meer vergeten.

Met op dit moment al meer dan 40 auto’s begint de route ook dit jaar weer bij Hotel Mijdrecht Marickenland. Lionsclub Mijdrecht-Wilnis heeft een mooie en uitdagende route uitgezet van ongeveer 125 km. Het routeboek is gemaakt volgens de bolletje-pijltje-methode. Deze methode wordt veel gebruikt in de rallysport en is vrij simpel. Er zijn altijd mooie prijzen te winnen, met dit jaar als hoofdprijs meevliegen met een sportvliegtuig vanaf Vliegveld Hilversum!

Inschrijven voor de Lenterit kan nog tot zaterdag 13 april op www.lenterit.nl. Er is nog een beperkt aantal earlybird plaatsen beschikbaar.

Lenterit voor Stichting Hoogvliegers
Lenterit voor Stichting Hoogvliegers