01 - Autocross Abcoude

Agenda

Toneel "De Bittere Pil"

30
vrijdag,  20:00 uur  - 22:30 uur
augustus, 2019

Plaats: Wilnis
Locatie: De Schakel, Dorpsstraat 20

De Toneelgroep van de Ontmoetingskerk speelt . “De bittere pil” , geschreven door Antoon Hol, in ‘De Schakel’, Dorpsstraat 20. In een korte toelichting op dit stuk wordt het omschreven als een ‘doldwaze komedie’.

Het stuk speelt zich af in de huisartsenpraktijk van Edward Bovenhaar, die wegens een verbouwing van de praktijkruimte tijdelijk de keuken moet gebruiken om zijn patiënten te ontvangen. Die patiënten die op het spreekuur verschijnen zijn, zoals je in een vrolijk toneelstuk als dit mag verwachten, dan ook bepaald kleurrijke typen, met bijzondere kwalen! We willen u niet al te veel vertellen over de inhoud van dit stuk zodat de spanning er nog even in blijft. Wij hopen natuurlijk van harte dat alle repetitie avonden niet voor niets zijn geweest, en dat we u mogen verwelkomen op één van beide avonden!

De netto-opbrengst van beide avonden is bestemd voor de kerk. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Van Soest Stoffen. Dorpsstraat 30 te Wilnis. De prijs is € 8,00 per persoon. Kaarten die over zijn worden verkocht op de avond van opvoering aan de zaal. De aanvang van beide voorstellingen is om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur.