Young Divers Weken 2019

Agenda

Open dag naturistenvereniging

26
zondag,     
mei, 2019

Plaats: Waverveen

Altijd al eens willen kijken op een naturistenvereniging……dan is dit je kans.

Op zondag 26 mei 2019 vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur opent Naturistenvereniging HLB zijn terrein De Wilgenborgh gelegen aan de Proosdijerdwarsweg 12 te Waverveen zijn deuren voor een ieder die het altijd al eens heeft willen zien. U zal worden ontvangen met een kop koffie en worden rond geleid door verenigingsleden die u alles zullen vertellen over het terrein en de normen en waarde van het recreëren op een naturistisch terrein.

Het verenigings terrein De Wilgenborgh, onopvallend gelegen in het polderlandschap van Waverveen

Het terrein is een fraai parklandschap met groenwallen en bosschages die voor beschutting zorgen. Uit de wind en met wat zon is het er al vlug heerlijk vertoeven voor de naturist. Maar ook de natuurliefhebber kan volop genieten. Er is bijvoorbeeld een grote verscheidenheid aan vogels te zien en biedt het beboste gedeelte al jaren een vaste honk voor een buizerdpaar.

Op het terrein zijn 56 zomerplaatsen voor tent of caravan voor leden, 10 zomerplaatsen met stroomaansluiting voor gasten met een caravan, ongeveer 10 zomerplaatsen voor gasten met een tent op een aparte kampeerweide, en 3 plaatsen voor gasten met een camper.

Toiletten, douches, watertappunten, zwembad, sauna, zonneweide, Jeu de Boules banen, Volleybalveld en recreatieruimte bevinden zich vooraan op het terrein, plus verspreid over het kampeergedeelte.

1.Sanitair en beheerderswoning.                                   
2.Recreatieruimte en cabines
3.Parkeerplaats
4.Zwembad
5.Jeu de boules banen
6.Zonneweide
7.Volleybalveld/Sportveld
8.Gastenplaatsen
9.Ledenplaatsen
10.Heemtuin

Open dag naturistenvereniging
Open dag naturistenvereniging