Agenda

Boeken verkoop bij De Morgenster

06
zaterdag,  10:00 uur  - 15:00 uur
juli, 2019

Plaats: Vinkeveen
Locatie: De Morgenster - Herenweg 253

Boeken verkoop bij de Morgenster
Op zaterdag 6 juli 2019 is er een boeken verkoop in de Ontmoetingsruimte van De Morgenster te Vinkeveen. Afgelopen jaren heeft de kerk van een tiental mensen boeken ter verkoop aangeboden gekregen. Inmiddels is dat zo'n verzameling geworden dat een boekenmarkt mogelijk is.

Er is een grote verzameling aan romans van Nederlandse schrijvers maar ook in Nederlands vertaalde internationale boeken. Er zijn boeken voor kinderen en boeken over religie. Ook zijn er thrillers en non-fictie boeken. Daarnaast zijn er kookboeken, fotoboeken en kunst-catalogi. Wanneer u liever een film kijkt dan een boek leest, geen probleem, er zijn ook een 100 tal DVD’s in de verkoop.

De verkoop op zaterdag 6 juli  start om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur aan de Herenweg 253 te Vinkeveen.

Er wordt ook koffie en thee geschonken tegen een kleine vergoeding. Tijdens de lunch zijn tosti’s te koop. De verkoop op zaterdag 6 juli  start om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Voor meer informatie of aanleveren van boeken voor de markt wordt u verzocht contact op te nemen met Kees van Vliet, tel: 55 798 831. Graag in de week van 25 juni omdat dat beter uitkomt in de voorbereiding.

Boeken verkoop bij De Morgenster
Boeken verkoop bij De Morgenster