Agenda

VinkCuisine+ Lifestyle

22
zaterdag,     
juni, 2019

Plaats: Vinkeveen

Zaterdag 22 juni zal op sportpark voor de 4de keer het VinkCuisine+ Lifestyle gehouden worden. Wat 4 jaar gelden begonnen is als een bedankje voor alle sponsors en medewerkers tot het  tot stand komen van de nieuwe kleedaccommodatie met bijbehorende nieuwe kantine is inmiddels uitgegroeid tot een elk jaar mooi terugkerend festijn

De afgelopen jaren zijn er steeds meer exposanten mee gaan doen en ook dit jaar is de organisatie erin geslaagd om deelnemers lijst weer groter te maken. VinkCuisine is zonder twijfel De Vinkeveense culinaire ontmoetingsplaats voor fijnproevers en Bourgondiërs en dankzij de Lifestyle deelnemers staat het evenement garant  voor een complete middag- en avondvullend uitje!

Naast alle lekkere gerechten, fijne drankjes en mooie producten, geniet U ook nog eens van de gezellige optredens van Annemarie Stolwijk, Hans Merkx , Mark Fledderman en de energieke leerlingen van Dansschool Sietske.

Tevens heeft Martijn van Dalen,uitgever van De Venen INTO business , ons evenement gekozen om de zomereditie van dit populaire business-magazine te presenteren. Dit zal rond 18.00 uur plaatsvinden.

Zoals, inmiddels, gebruikelijk doneert VinkCuisine+ Lifestyle elk jaar een deel  van de opbrengst voor een goed doel en dit jaar is gekozen voor Stichting Haarwensen.

VinkCuisine+ Lifestyle
VinkCuisine+ Lifestyle