01 - Autocross Abcoude

Agenda

Gooische Vrouwenbingo tbv dolfijntherapie Jasper - 12

13
vrijdag,  20:00 uur  - 23:00 uur
september, 2019

Plaats: Uithoorn
Locatie: Partycentrum Colijn

Na een succesvolle editie in 2017 gaan wij voor een nog succesvollere editie op vrijdag 13 september 2019 te Uithoorn.

Wat we met de aankomende Gooische Vrouwenbingo willen bereiken is het geld bij elkaar verzamelen zodat Jasper in het voorjaar van 2020 naar Curaçao kan voor zijn 2de dolfijntherapie. Jasper heeft in 2017 voor het eerst deze therapie gevolgd en zoveel progressie gemaakt door deze therapie. Hij eet nu zelfs zelfstandig i.p.v. via de sonde maar er valt nog zo veel meer voordeel te behalen voor hem. Dat klinkt heel leuk en ontspannen, maar het is hard werken, niet alleen voor Jasper, maar voor het hele gezin.

Dus wordt er geld ingezameld om dit voor elkaar te krijgen. Niet alleen via een bingo, Mireille is ook druk met de verkoop van tweedehands speelgoed en kinderkleding. Niet alleen mama doet haar best ook zoontje Niels van 9 is druk bezig om geld in te zamelen voor de reis naar Curaçao.

De kaartverkoop is inmiddels gestart , de dames betalen 25 EUR om binnen te komen, hiervoor krijgen zij een welkomstdrankje, een hapje en de bingokaarten. Naast de bingokaarten kunnen er nog extra kaarten gekocht worden en loten voor de loterij. 

Meer informatie te vinden op de facebookpagina, kaarten kunnen gereserveerd worden d.m.v. een prive berichtje op: 
https://www.facebook.com/gooischevrouwenbingodolfijntherapievoorJasper/

of email naar: 

mireille-schmidt@hotmail.com 

 

Gooische Vrouwenbingo tbv dolfijntherapie Jasper - 12
Gooische Vrouwenbingo tbv dolfijntherapie Jasper - 12