Agenda

Praat Lokaal Autisme

20
maandag,  20:00 uur  - 21:30 uur
januari, 2020

Plaats: Mijdrecht
Locatie: Bibliotheek Mijdrecht

Praat Lokaal Autisme is een avond voor ouders van kinderen met (een vermoeden van) autisme. Elke keer zetten we een thema centraal (waar indien de behoefte anders is vanaf geweken kan worden!). Je kunt zelf ook een thema inbrengen (stuur deze in per email aan ons).

Deze avond schuift Natascha Dhondt aan van Handje Helpen. Ze zal wat vertellen over dit mooie initiatief en welke hulp zij aan jullie (gezin) kan geven. 

Over het Praat Lokaal Autisme
Het Praat Lokaal autisme  wordt eens in de twee maanden georganiseerd. Het Praat Lokaal Autisme is een plek voor vaders en moeders (of andere betrokken opvoeders) van kinderen met (een vermoeden van) autisme om met elkaar ervaringen uit te wisselen, gebruik te maken van elkaars deskundigheid, elkaar te inspireren en steun te bieden. Op verzoek kunnen specifieke thema’s besproken worden of gasten uitgenodigd worden. Kortom: een avond om even op adem te komen, andere ouders te ontmoeten en je hart te luchten. 

Voor en door ouders
Het Praat Lokaal wordt begeleid door Nicolette de Lange en Edwin de Jong. Beiden hebben kinderen met de diagnose ASS.

Deelname en aanmelden
Praat Lokaal is er elke twee maanden (op een maandagavond) en is gratis.  Je kunt aan de avonden afzonderlijk deelnemen (zie agenda). Je dient je wel even van te voren aan te melden. Klik hier om je aan te melden voor 20 januari aanstaande.

Praat Lokaal ASS Whatsapp
Wij hebben ook een Whatsappgroep voor ouders van kinderen met ASS. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten, kun je ervaringen delen, vragen stellen aan elkaar en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. 

Praat Lokaal Autisme
Praat Lokaal Autisme