Agenda

Gezonde traktaties bij Mama Lokaal Abcoude

22
woensdag,  10:00 uur  - 11:30 uur
januari, 2020

Plaats: Abcoude
Locatie: Bibliotheek

Voor veel ouders is een gezonde traktie maken best een uitdaging. In het drukke bestaan is het dan ook belangrijk dat 'gezond' vooral lekker is en dat het niet te veel tijd kost. Alles met elkaar is dat best een uitdaging! Daarom komt deze ochtend Annette van Fysikos Voeding bij ons langs. Zij zal leuke tips geven die je ook nog eens direct kunt proeven. Met de basis receptjes die Annette zal geven kan je vervolgens naar hartenlust mee varierëren zodat je kind kan genieten van gezonde snacks.

Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke woensdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom!

Voor en door ouders
Mama Lokaal Abcoude wordt gecoordineerd door Hester en Laura. Beide trotse moeders van een zoontje. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om samen met Hester het Mama Lokaal Abcoude te coördineren. Lijkt het je wat? Klik hier voor meer informatie

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Abcoude. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Gezonde traktaties bij Mama Lokaal Abcoude
Gezonde traktaties bij Mama Lokaal Abcoude