Agenda

Gezonde traktaties bij Mama Lokaal Mijdrecht

24
vrijdag,  10:00 uur  - 11:30 uur
januari, 2020

Plaats: Mijdrecht
Locatie: Bibliotheek Mijdrecht

Voor veel ouders is een gezonde traktie maken best een uitdaging. In het drukke bestaan is het dan ook belangrijk dat 'gezond' vooral lekker is en dat het niet te veel tijd kost. Alles met elkaar is dat best een uitdaging! Daarom komt deze ochtend Annette van Fysikos Voeding bij ons langs. Zij zal leuke tips geven die je ook nog eens direct kunt proeven. Met de basis receptjes die Annette zal geven kan je vervolgens naar hartenlust mee varierëren zodat je kind kan genieten van gezonde snacks.

Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom!

Ouders Lokaal is er voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoordineerd door Barbra en Nasrin. Barbra is getrouwd en woont samen met haar lieve, schattige zoon Niek in Wilnis. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders) die het leuk vinden om samen met Barbra het Mama Lokaal Mijdrecht te coördineren. Klik hier voor meer informatie. 

Mama Lokaal Whatsapp    
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Mijdrecht. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.
 

 

Gezonde traktaties bij Mama Lokaal Mijdrecht
Gezonde traktaties bij Mama Lokaal Mijdrecht