Agenda

Praat Lokaal Autisme: samen praten over Autisme

20
maandag,     
januari, 2020


Praat Lokaal Autisme is een avond voor ouders van kinderen met de diagnose (of een vermoeden hiervan) autisme.  Elke keer zetten we een thema centraal (waar indien de behoefte anders is vanaf geweken kan worden!). Je kunt zelf ook een thema inbrengen. Aanstaande maandag 20 februari schuift Natascha Dhondt aan van Handje Helpen. Zij zal wat vertellen over dit mooie initiatief en welke hulp zij gezinnen kan bieden.
 
Over het Praat Lokaal Autisme
Het Praat Lokaal Autisme is een plek voor vaders en moeders (of andere betrokken opvoeders) van Kinderen met (een vermoeden van) autisme. Hier kun je je verhaal en ervaringen delen rondom de dynamiek/uitdagingen van het opvoeden van kinderen met ASS. Je maakt gebruik van elkaars deskundigheid, inspireert elkaar en vindt steun en begrip. Op verzoek kunnen specifieke thema's besproken worden of gasten uitgenodigd worden. Kortom: een avond om even op adem te komen, andere ouders te ontmoeten, tips opdoen en je hart te luchten.
 
Voor en door ouders
Tijdens deze avond leer je van elkaars deskundigheid en voel je je gesteund door de herkenning in elkaars verhalen. Er wordt onderling ervaringen en tips uitgewisseld.
Het Praat Lokaal wordt begeleid door Nicolette de Lange en Edwin de Jong. Beiden hebben kinderen met de diagnose ASS.
 
 
Deelname en aanmelden
Praat Lokaal is er elke twee maanden en is gratis.  Je kunt aan de avonden afzonderlijk deelnemen (zie agenda op de website). Je dient je wel even van tevoren aan te melden via de website deronddevenen.ouderslokaal.nl.  Het is eerstvolgende Praat Lokaal Autisme is aanstaande maandagavond 20 januari (van 20:00-21:30 uur) in Bibliotheek Mijdrecht.

Praat Lokaal Autisme: samen praten over Autisme
Praat Lokaal Autisme: samen praten over Autisme