Agenda

Doula op bezoek bij Mama Lokaal Mijdrecht

21
vrijdag,  10:00 uur  - 11:30 uur
februari, 2020

Plaats: Mijdrecht
Locatie: Bibliotheek Mijdrecht

Deze ochtend komt Saskia Schipper van Doulapraktijk Lichtschipper op de koffie. Saskia begeleidt vrouwen en hun partners in de zwangerschap, tijdens de geboorte (thuis en in het ziekenhuis) en in de kraamperiode. Als doula en/of zwangerschapsyogadocent en meer. Zelf is Saskia moeder van twee dochters. Saskia zal e.e.a. vertellen over zichzelf en wat de kan betekenen rondom zwangerschap en geboorte. En natuurlijk kun je bij haar terecht met al je vragen! Niet in blijde verwachting? Dan ben je ook welkom om mee te kletsen en/of andere moeders met hun kind(eren) te ontmoeten. Kom je gezellig? 

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar Mama Lokaal Mijdrecht om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Mijdrecht. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en word je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.
 
Help je mee?
Wij zijn op zoek naar extra steun voor Mama Lokaal Mijdrecht en Abcoude. Lijkt het je leuk? Mail naar info@ouderslokaal.nl als je geïnteresseerd bent en/of voor meer informatie. Ook ideeën zijn welkom!

Doula op bezoek bij Mama Lokaal Mijdrecht
Doula op bezoek bij Mama Lokaal Mijdrecht