001- Uithoorn

Agenda

46e Rommelmarkt

02
zaterdag,     
mei, 2020

Plaats: Wilnis

Eindelijk is het weer zo ver: op zaterdag 2 mei 2020 van 9.30 – 15:00 uur zal de 46e Wilnisse Rommelmarkt plaatsvinden in Wilnis-Dorp. De opbrengst van dit jaar is geheel bestemd voor de ondersteuning van de organisatie Mercy Ships.

 

Mercy Ships is een organisatie gratis (chirurgische) zorg mogelijk maakt in de armste landen. Dit doen ze door met ziekenhuisschepen bemand met vrijwilligers langs havens te varen. Met vaak relatief simpele behandelingen zijn er de afgelopen jaren al meer dan 2 miljoen mensen geholpen. Specifiek zal het opgehaalde geld naar orthopedische behandelingen van kinderen gaan: operaties aan botten en spieren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan reconstructies van X-benen, O-benen, klompvoeten etc. waarna deze kinderen voor het eerst of opnieuw kunnen leren lopen. Deze behandelingen geven toekomstperspectief aan de levens van deze kinderen, aangezien ze met hun afwijking vaak verstoten of genegeerd worden in hun leefomgeving.

De opbrengst van de 46e Wilnisse Rommelmarkt zal dit project binnen Mercy Ships financieel ondersteunen. En daar kunt u bij helpen! Heeft u nog oude spullen liggen die u kunt missen voor het goede doel? U kunt uw (nog bruikbare) spullen brengen naar Mijdrechtsedwarsweg 19 te Wilnis (niet op zondagen) of laten ophalen. Geef uw spullen op via onze website: www.rommelmarktwilnis.nl of bel ons (tussen 18.00 en 20.00 uur op werkdagen) of app ons (altijd) op 06 – 57 67 28 35 dan komen wij de spullen op een dinsdagavond bij u ophalen. De eerste sorteeravond heeft inmiddels plaatsgevonden, wij sorteren iedere dinsdagavond tot en met dinsdag 28 april. Voor meer informatie over de rommelmarkt of over het doel kunt u terecht op onze website en facebookpagina. We hopen u 2 mei te zien op de 46e Wilnisse Rommelmarkt!

46e Rommelmarkt
46e Rommelmarkt