Budget-bed.nl

Agenda

Open Ochtend Jozefschool

14
woensdag,  09:00 uur  - 12:00 uur
oktober, 2020

Plaats: Vinkeveen
Locatie: Jozefschool

Bent u zich aan het oriënteren naar welke basisschool uw kindje straks gaat? Kom binnen kijken op de Open Ochtend bij Jozefschool Vinkeveen! Directeur Paulien geeft informatie, leerlingen van groep 8 verzorgen een rondleiding en zij vertellen hoe zij de school beleven. Kom in contact met andere ouders en proef de sfeer! Dit alles uiteraard met inachtneming van de Corona-maatregelen.

De Open Ochtend is van 9:00u. tot 12u. op de volgende data: 16 september en 14 oktober.

Aanmelden voor een Open Ochtend is niet verplicht, maar het wordt wel op prijs gesteld. 

De Sint Jozefschool is een Vreedzame School. Leerlingen trainen hun sociale competentie en oefenen in democratisch burgerschap. Het schoolgebouw is recentelijk geheel verbouwd. Het is een licht en modern onderkomen waarin op een goede manier lesgegeven kan worden. Er zijn ruime leslokalen, een speelzaal, een ruimte voor remedial teaching, een ruimte voor de Intern Begeleider en een mooie nieuwe open ruimte waar leerlingen zelfstandig aan opdrachten kunnen werken. Bovendien is er een goed gevulde bibliotheek met boeken voor alle klassen.

Meer info? Kijk op de website www.jozefschoolvinkeveen.nl of kom langs op de Open Ochtend! De school heeft ook een actieve Facebookpagina: https://www.facebook.com/jozefschoolvinkeveen 

Open Ochtend Jozefschool
Open Ochtend Jozefschool