001 - Homan Zonnepanelen

Agenda

Klankreis

26
vrijdag,  20:00 uur  - 21:15 uur
februari, 2021

Plaats: Wilnis
Locatie: Gebouw de Schakel

Tijdens een klankreis laat je jezelf meevoeren op de ontspannende werking van klankschalen en klankstaven afgewisseld met bijzondere geluiden van de tongdrum, shamanendrum, oceandrum, regenbuis, stemgeluid en tanpuralier plus tal van kleine meditatieve instrumenten.

Een klankreis onderga je, heerlijk liggend op een comfortabel matje of  tuinstoelkussen, toegedekt met een slaapzak of een warm plaid die je wel zelf dient mee te nemen. Na een korte inleiding ervaar je hoe trillingen van klanken je kunnen raken tot in je cellen en het diepst van je wezen. 

Tijdens een klankreis ervaar je een diepe rust of je ondergaat het met verwondering, maar evenzogoed kan het losmakend en heilzaam werken. Ieder mens vibreert op zijn eigen unieke niveau, wat constant in beweging is. Zo kan elke klank maar ook klankreis weer anders ervaren worden.

GEEF JE ALVAST OP VIA WWW.SALIG.SIMPLESITE.COM ZODAT JE ZEKER BENT VAN EEN PLEK! Deelname is 12,50 euro per persoon. Kom je met 2 of meer personen, dan betaal je 10 euro per persoon. Op 1.5 meter afstand tot elkaar wordt toegezien in de ruime zaal van gebouw de Schakel. NB op de laatste vrijdag van maart en april bestaat weer de kans om mee te doen.

Klankreis
Klankreis