001- Uithoorn

Agenda

Zoom Workshop Van Ruzie naar Rust

22
donderdag,  20:00 uur  - 21:30 uur
april, 2021

Plaats: Vinkeveen
Locatie: Zoom in vanuit huis

Donderdagavond 22 april aanstaande organiseert Ouders Lokaal een inspirerende workshop voor ouders die meer rust tussen hun kinderen willen.
 
Van ruzie naar rust
‘O nee, hè?! Daar gáán ze weer!’. Vaak voel, hoor of zie je een ruzie tussen je kinderen al even aankomen. Soms is een seintje van jou voldoende om het in de kiem te smoren, maar op andere momenten lukt dat niet. Of start de ruzie, als jij nét even de kamer uit bent.  Wat doe jij bij een ruzie? Wacht je af of spring jij ertussen? En wat doe je dan? Praten de kinderen dan met jou, via jou of … nog iets anders? En wat is de functie van ruzie eigenlijk voor kinderen? En wat zit er eigenlijk achter de ruzie verstopt? In de interactieve workshop ‘Van ruzie naar rust tussen je kinderen’ leer je:

•    Welke ruzies er zijn tussen kinderen
•    Waarom ruzie maken tussen kinderen gezond is
•    Hoe jij je kinderen kan leren ruzies zelf op te lossen
 
Ouders voor ouders
De workshop wordt begeleid door Leonie Aalders. Moeder van een tweeling. In het dagelijks leven coacht Leonie ouders en kinderen in haar eigen praktijk Anders kijken naar je kind. Daarnaast schrijft zij blogs over de struggles van het ouderschap en organiseert zij allerlei workshops.  Tijdens deze avond zal zij haar ervaringen als moeder en als coach met jullie delen. 
 
Deelname en aanmelding
Deelname aan is gratis na aanmelding via de website. Na aanmelding krijg je van ons inloggegevens om te kunnen deelnemen aan de ‘Zoom Workshop’. Deze begint 22 april aanstaande om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl.
 
Ouders gezocht!
Ouders Lokaal is op zoek naar die ons team en bestuur willen versterken. Mail info@ouderslokaal.nl als je geïnteresseerd bent. Ook ideeën zijn welkom!
 

Zoom Workshop Van Ruzie naar Rust
Zoom Workshop Van Ruzie naar Rust