001 - Escaperoom aglemeen

Agenda

Boekenmarkt bij De Morgenster

26
zaterdag,  09:00 uur  - 15:00 uur
juni, 2021

Plaats: Vinkeveen
Locatie: Protestantse kerk De Morgenster

Op zaterdag 26 juni houden we op het plein en in de gebouwen van de Protestantse gemeente De Morgenster een grote boekenmarkt van 2e hands boeken. Een paar duizend boeken in verschillende categorien gesorteerd. Thrillers, Romans, kinderboeken, kijkboeken, kookboeken, maar ook over religie en gezondheid. Tuinieren, streekromans, antiquarische boeken, literatuur en komische boeken enz. enz.. Er zijn ook een paar honderd LP's en video's aanwezig ter verkoop.

De boeken staan op tafels uitgestald. De kwaliteit van de boeken is mooi tot zeer mooi - dikwijls ook ongelezen boeken die al wat langer in een kast gestaan hebben. De opbrengst is voor de eigen protestantse gemeente.

Het kan zijn dat de coronaregels ons een maximum aantal bezoekers tegelijk toestaat. Dat was vorig jaar ook zo en door middel van boodschappenmandjes was dat goed te doen. Er is voldoende ruimte om 1,5 meter bij elkaar vandaan te blijven. Een ieder is welkom. Het adres is Herenweg 253 Vinkeveen. De markt begint om 9.00 uur en sluit om 15.00 uur.