Agenda

Babygebaren bij Mama Lokaal Abcoude

03
woensdag,  10:00 uur  - 11:30 uur
november, 2021

Plaats: Abcoude
Locatie: Bibliotheek Abcoude

Het contact maken en communiceren is erg belangrijk tussen ouders en hun kindje. Een speciale manier van communiceren tussen jouw en je kindje is met gebaren. Je ondersteunt dan de gesproken taal met gebaren uit de Nederlandse gebarentaal.  Wanneer kan ik gaan gebaren? Wat zijn de voordelen als ik ga gebaren? Docent baby- en Kindergebaren Lotte Bouwer komt deze ochtend bij Mama Lokaal op de koffie om hier meer over te vertellen. Ze zal ook liedjes zingen en een boekje lezen met de kinderen, natuurlijk met gebaren. Kom je gezellig?

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Abcoude om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Elke vrijdagochtend is er een Mama Lokaal in Mijdrecht. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan een van de coordinatoren.

Ouders voor ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Sonja. Trotse moeder van de kinderen. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om het Mama Lokaal Abcoude met Sonja te coördineren. Interesse? Zie onze website of stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Abcoude. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken. Klik hier voor een overzicht van de vacatures. 

Babygebaren bij Mama Lokaal Abcoude
Babygebaren bij Mama Lokaal Abcoude