Agenda

Cultuurcafe de Ronde Venen

21
zondag,  15:00 uur  - 17:00 uur
november, 2021

Plaats: Vinkeveen
Locatie: cafe de Boei, Kerklaan 32, 3645EV

Op deze zondagmiddag wordt een gezellige culturele middag gehouden voor jong en oud, waarin enkele genodigden aanwezig zijn, die wat vertellen over hun werk, passie en/of visie. De gasten zijn podium- en beeldende kunstenaars, alsmede cultureel betrokken inwoners of ondernemers, met als gespreksleiderJeroen Dirks uit Abcoude. Verder wordt er gesproken over relevante initiatieven of activiteiten die plaats (gaan) vinden in de gemeente en de wijze waarop deze een bijdrage leveren aan de gemeenschap.

het publiek wordt eveneens betrokken in Cultuurcafe, zoals de wijze waarop cultuur in het dagelijks leven en/of de leefomgeving wordt ervaren. Zo kan het gaan over de behoefte aan culturele activiteiten, de aanwezigheid van een sociaal/cultureel centrum of een theater in de buurt. De middag wordt omlijst door muziek of een andere podiumkunst.

Cultuurcafe is een nieuw initatief van Stichting Cultuurpunt Ronde Venen, wat bij voldoende belangstelling vaker zal worden georganiseerd. Zowel de gasten als de bezoekers zijn van alle leeftijden en de toegang is gratis.