001- Uithoorn

Agenda

Voorlezen bij Mama Lokaal Abcoude

26
woensdag,  10:00 uur  - 11:30 uur
januari, 2022

Plaats: Abcoude
Locatie: Bibliotheek Abcoude

Om de start van de Nationale Voorleesdagen te vieren komt Leonie Aalders (van praktijk Anders Kijken naar je Kind) deze ochtend voorlezen bij ons aan de allerkleinsten! Onderzoek wijst uit dat voorlezen veel voordelen voor de ontwikkeling van je kind kent. Je kunt eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Het kan al wanneer je kind 3 tot 4 maanden oud is. Want voorlezen maakt ook baby's slimmer. Daar hebben ze op latere leeftijd veel profijt van. Kom je gezellig met je kleintje(s)?

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Abcoude om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Sonja.

Ouders voor ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Sonja. Trotse moeder van 2 kinderen.

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Abcoude. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken. Zie de website voor een overzicht van de vacatures. 

Voorlezen bij Mama Lokaal Abcoude
Voorlezen bij Mama Lokaal Abcoude