001- Uithoorn

Agenda

Workshop Je Gezin Als Spiegel

16
woensdag,  20:00 uur  - 22:00 uur
februari, 2022

Plaats: Mijdrecht
Locatie: Bibliotheek Mijdrecht

“Een kind is de spiegel van het gezin, hij weerspiegelt de morele zuiverheid van zijn ouders.”

Of je het nu wil toegeven of niet - of je wilt of niet – jij bent de spiegel van jouw ouders en jouw kind(eren) spiegelen jou weer als ouder. Ouders hebben de grootste invloed op ons leven. We zien, absorberen en handelen hun beste en slechtste gewoonten en gedragingen uit.

Als ouder doe je je best, misschien niet altijd met succes, om de beste versie van jezelf te zijn die je kan zijn voor jouw kinderen. Wellicht doe je dagelijks ook je best om jouw basiswaarden en -gedragingen bij te brengen in de hoop dat ze een succesvol leven zullen leiden. Fijn als dit lukt en dit zich reflecteert in je kind, maar het kan ook heel goed zijn dat jouw kind(eren) iets heel anders terug laten zien door bijvoorbeeld (in jouw ogen) niet wenselijk gedrag. Bijvoorbeeld omdat je niet op één lijn ligt met je partner, of je eigenlijk een beetje de verbinding bent kwijtgeraakt samen of met jezelf, etc.  Durf jij in deze spiegel te kijken en hiervan te leren?

In deze workshop ga je ontdekken wat jouw kind(eren) jou en je partner spiegelen, en hoe je met behulp van de juiste communicatie een eerste aanzet maakt tot gewenste verandering binnen je gezin.

Ouders voor ouders
Deze workshop wordt begeleid door Ramon Buijs en Cathelijn van Ingen. Samen zijn ze trotse ouders van twee puberdochters en een praktijk waarin zij onder andere stellen begeleiden in het herstel van hun relatie en workshops geven rondom het thema communicatie en patroondoorberekend werken binnen de gezinsdynamiek. 

Deelname en aanmelding
Wil jij/jullie je inzetten om jezelf nog beter te leren kennen en elkaar te versterken door je kind(eren) als spiegel te zien? Meld je dan aan voor deze workshop. Deelname is gratis na aanmelding via de website.

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken. Zie de website voor een overzicht van de vacatures.

Workshop Je Gezin Als Spiegel
Workshop Je Gezin Als Spiegel