Vinkefest

Agenda

Inspirerend Kopje Koffie bij Mama Lokaal Mijdrecht

10
vrijdag,  10:00 uur  - 11:30 uur
juni, 2022

Plaats: Mijdrecht
Locatie: Bibliotheek Mijdrecht

Deze ochtend schuift Damiët van Stek aan voor een inspirerend kopje koffie met als thema 'Kort Lontje? Hoe bewaar je je geduld?"

Wanneer je kinderen rustig spelen, ben je best tevreden over jezelf als ouder. Maar, dat is eigenlijk niet zo vaak. Er is altijd wel iets. Ze stellen 100 vragen achter elkaar, ze maken onderling ruzie, je oudste doet de jongste pijn, er is een driftbui of je kind wil niet meer naar buiten terwijl het prachtig weer is! Je raakt geïrriteerd, je hoort jezelf dingen zeggen en ziet jezelf dingen doen, waar je helemaal niet tevreden over bent! Je zou willen dat je wat meer kalmte had in je ouderschap. Tot tien tellen doe je al te vaak, soms zelfs tot 100. En het helpt je niet. Tijdens deze ochtend gaan we het hebben over wat jou wél gaat helpen.

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Mijdrecht om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen.

Ouders voor ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Eline en Bianca. Beiden trotse moeders. We zijn op zoek naar mama's die willen helpen! Interesse? Mail ons naar info@ouderslokaal.nl

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Mijdrecht. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken. Klik hier voor een overzicht van de vacatures. 

Inspirerend Kopje Koffie bij Mama Lokaal Mijdrecht
Inspirerend Kopje Koffie bij Mama Lokaal Mijdrecht