Vinkefest

Agenda

Workshop Van Ruzie naar Rust tussen je Kinderen

21
dinsdag,  20:00 uur  - 22:00 uur
juni, 2022

Plaats: Abcoude
Locatie: Bibliotheek Abcoude

‘O nee, hè?! Daar gáán ze weer!’. Vaak voel, hoor of zie je een ruzie tussen je kinderen al even aankomen. Soms is een seintje van jou voldoende om het in de kiem te smoren, maar op andere momenten lukt dat niet. Of start de ruzie, als jij nét even de kamer uit bent.  Wat doe jij bij een ruzie? Wacht je af of spring jij ertussen? En wat doe je dan? Praten de kinderen dan met jou, via jou of … nog iets anders? En wat is de functie van ruzie eigenlijk voor kinderen? En wat zit er eigenlijk achter de ruzie verstopt? In de workshop ‘Van ruzie naar rust tussen je kinderen’ leer je:

•    Welke ruzies er zijn tussen kinderen
•    Waarom ruzie maken tussen kinderen gezond is
•    Hoe jij je kinderen kan leren ruzies zelf op te lossen

Ouders over de workshop
"Goede workshop! Sloot aan bij verwachting!
"Ik vond het een inspirerende avond."
"Er zaten relevante tips bij en in kleine groepjes napraten vond ik ook fijn."

Ouders voor ouders
De workshop wordt begeleid door Leonie Aalders. Moeder van een tweeling. In het dagelijks leven coacht Leonie ouders en kinderen in haar eigen praktijk Anders kijken naar je kind. Daarnaast schrijft zij blogs over de struggles van het ouderschap en organiseert zij allerlei workshops.  Tijdens deze avond zal zij haar ervaringen als moeder en als coach met jullie delen. 

Deelname en aanmelding
Deelname is gratis na aanmelding via de website.

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken. Klik hier voor een overzicht van de vacatures.

 

 

Workshop Van Ruzie naar Rust tussen je Kinderen
Workshop Van Ruzie naar Rust tussen je Kinderen