001 -Family

Agenda

Comedyclub x De Heertjes

16
donderdag,     
februari, 2023

Plaats: Vinkeveen

De afgelopen edities zijn enthousiast ontvangen in Vinkeveen met artiesten waar ze het publiek mee pakken. Want lachen wilt toch iedereenl!? Zo hebben grote namen in de comedywereld als Najib Amhali, Jörgen Raymann en Arie Koomen heet publiek al flink geamuseerd.

16 februari staat er wederom een top line-up met in de hoofdrol Steven Brunswijk. Sinds zijn spraakmakende video op de website van Dumpert, (gewoon betalen) is Steven Brunswijk bekend geworden bij heel Nederland!
Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vele Nederlanders te veroveren.

Op een pijnlijk humoristische manier ontdekte comédienne Esther van der Voort (tevens single mom en ex-ambtenaar) wat nou echt belangrijk is in het leven. Maar maakte Esther zelf altijd de juiste keuzes, of reageerde ze puur uit emotie?

Ook doet Reinier Meijer deze editie De Heertjes aan! Deze Amsterdamse comedian is begonnen met stand up comedy in het Comedy Cafe in Amsterdam. Daar ontwikkelde hij zijn skills die hem nu overal heen brengen. Van bedrijfsfeest tot theater en van comedy club tot festival. Deze Amsterdammer is veelzijdig en hilarisch. Een perfecte combinatie om van comedy je beroep te maken.

MC Rachid Larouz knoopt de show aan elkaar en de knappe DJ Robyn verbindt de sets van de artiesten en draait de hele avond haar muziek.
Deze avond zal De Heertjes zorgen voor mooie wijnen, sublieme cocktails, gewoon een biertje of wat fris met een lekker borrelhapje.
Kaarten alleen online beschikbaar á € 25,- per kaart. Verkrijgbaar via www.deheertjesvinkeveen.nl

Comedyclub x De Heertjes
Comedyclub x De Heertjes