001 -Family

Agenda

Lions Lenterit

16
zondag,     
april, 2023

Plaats: Mijdrecht

Al vele jaren wordt in april, door de Lions Mijdrecht-Wilnis in samenwerking met Hotel Mijdrecht Marickenland de Lenterit georganiseerd. De Lenterit van 2023 zal dan ook als vanouds starten en finishen op de locatie Hotel Marickenland en u meenemen op een route langs bijzondere plekjes.

Natuurlijk hopen wij ook dit jaar weer verschillende klassiekers en / of mooie sportwagens te verwelkomen, die zoals altijd veel bekijks zullen hebben. Maar u weet, bij de Lenterit is iedere auto welkom!

Bent u geïnteresseerd, kijk dan bij www.lenterit.nl voor alle details over inschrijvingen en betalingen. De deelname kost € 49,50 per voertuig. Tevens wordt daar de bolletje-pijltjes methode uitgelegd die wordt gehanteerd om de route te rijden.

Dus snel naar de website en wie weet doet u dan mee aan de verloting van de Early Bird prijs - een brandstof bon van € 50,- beschikbaar gesteld door van Nieuwkerk Automotive - die onder de equipes die zich vóór 1 maart 2023 hebben ingeschreven wordt verloot.

Het goede doel voor dit jaar is Gezins Buddy. Een Gezins Buddy is een vertrouwenspersoon voor gezinnen die in de knel zitten. Voor informatie kijk op https://gezinsbuddy.nl/

U bent welkom vanaf 10:00 uur in Hotel Mijdrecht Marickenland. Daar wordt u het routeboek uitgereikt en vanaf ongeveer 10:30 uur zal daar ook de start plaatsvinden. Hotel Mijdrecht Marickenland is gelegen op Provincialeweg 3 in Mijdrecht. Op het einde van de middag is er nog een gezellige afsluiting en vindt de prijsuitreiking plaats.

Lions Lenterit
Lions Lenterit