Vinkefest 2023

Agenda

Zomer activiteiten St. Tjitze Hesselius

22
donderdag,     
juni, 2023

Plaats: Vinkeveen

Ook dit jaar organiseert de Stichting Tjitze Hesselius weer een aantal leuke activiteiten in de zomer voor alleengaande ouderen uit de gemeente De Ronde Venen. We luiden de zomer in met een feest in de Willisstee en gaan dit jaar twee keer varen op de Vinkeveense Plassen zodat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen.

Op donderdagmiddag 22 juni a.s. is het Zomerradio feest in de Willisstee in Wilnis. De Meisjes van de Radio nemen je mee op een muzikale zomerreis, we gaan natuurlijk dansen en lekker zingen. Het team van De Willisstee zorgt weer voor lekkere hapjes en drankjes. We beginnen om 14.00 uur en rond 16.00 uur is het afgelopen.

Op woensdag 19 juli en donderdag 3 augustus gaan we weer varen op de Vinkeveense Plassen. Kapitein Klinkhamer en zijn crew gaan er weer een gezellige middag van maken met uiteraard een lekker hapje en drankje. De boot vertrekt om 14.00 uur vanaf de Baambrugge Zuwe 204 in Vinkeveen. Ook deze keer is er weer een muzikale verrassing die zeker in de smaak zal vallen. Er is plek voor 80 personen per keer. Om te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen, kan men zich maar voor èèn van beide data aanmelden.

De activiteiten van de Stichting Tjitze Hesselius zijn gratis toegankelijk voor alleengaande ouderen uit De Ronde Venen, aanmelden is wel verplicht. Dat kan via info@tjitzehesselius.nl of via de Servicepunten. Het is mogelijk om vervoer te regelen naar de activiteiten, indien je daarvan gebruik wilt maken, geef dan je adres en telefoonnummer door. We bellen een dag van tevoren hoe laat je wordt opgehaald.

Voor meer informatie kun je kijken op www.tjitzehesselius.nl  of blijf op de hoogte via onze Facebookpagina.

Zomer activiteiten St. Tjitze Hesselius
Zomer activiteiten St. Tjitze Hesselius