001 - Week van de ontmoeting

Agenda

Kai Bodewitz – Zonder handen fietsen - Try-out

13
zaterdag,  20:00 uur  - 22:00 uur
januari, 2024

Plaats: Mijdrecht
Locatie: 't Oude Parochiehuis, Bozenhoven 152

Gewapend met piano en gitaar komt Kai richting Mijdrecht. Een jonge theatermaker met een persoonlijk en muzikaal verhaal.  Een moeder die gelooft in wat hij doet, en een vader die niet wil begrijpen wat hij aan het doen is. Hij wil zijn eigen weg bepalen, maar als je jong bent komen hier flink wat struggles bij kijken. Niks aan te doen…, toch?

Kai Bodewitz was eerder al in Mijdrecht. Op uitnodiging van het CultuurHuis Mijdrecht trad hij op tijdens TRYO in ’t Oude Parochiehuis op zaterdagavond 18 februari dit jaar. Het leverde hem lovende recensies op in de lokale media en een nieuw optreden op 4 juni tijdens Klink-Klaar. Op 13 januari 2024 is hij terug in ’t Oude Parochiehuis in Mijdrecht om zijn nieuwste voorstelling te try-outen.

Muziek is bij Kai een belangrijk onderdeel op het podium. Een piano en gitaar gaan niet ontbreken! Tevens staat de actualiteit hoog in het vaandel. Met een scherpe blik probeert Kai het publiek thuis te laten voelen in zijn mening.

Naast zijn theater carrière is hij ook op sociale media te vinden met zijn avonturen. Je kunt Kai kennen van de serie stiekem overnachten op de GP België of het wonen op Schiphol dat op meerdere kanalen het nieuws heeft gehaald.

“Zonder handen fietsen” wordt de eerste avondvullende voorstelling van Kai Bodewitz.

Een kaartje kost 12,50 euro plus 75 cent servicekosten.

Meer informatie en kaartverkoop: www.cultuurhuismijdrecht.nl

 

 

Kai Bodewitz – Zonder handen fietsen - Try-out
Kai Bodewitz – Zonder handen fietsen - Try-out