001 - Week van de ontmoeting

Agenda

Bewegen met je Baby/Peuter bij Mama Lokaal Mijdrecht

22
vrijdag,  10:00 uur  - 11:30 uur
september, 2023

Plaats: Mijdrecht
Locatie: Bibliotheek Mijdrecht

Deze ochtend komt Saskia van SGPT (Saskia Geven Personal Training & Pretty Preggy) langs bij Mama Lokaal en zal samen met jou en je kindje(s) lekker gaan bewegen. De oefeningen zijn heel toegankelijk. Saskia zal beginnen met een korte uitleg waarom bewegen na de bevalling belangrijk is, wanneer je kan starten met bewegen en waar je op moet letten. Saskia zal spelenderwijs de oefeningen doen en focussen op de techniek (herstel) en plezier hebben met je baby (bonden). Mocht je baby of peuter slapen of geen zin hebben, zijn alle oefeningen ook uit te voeren zonder je kleine.  

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Mijdrecht om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke vrijdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen.

Ouders voor ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Stephanie, Julliette, Eline en Bianca. Allen trotse moeders. We zijn op zoek naar mama's die willen helpen! Interesse? Mail ons naar info@ouderslokaal.nl

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Mijdrecht. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken. Klik hier voor een overzicht van de vacatures. 

Bewegen met je Baby/Peuter bij Mama Lokaal Mijdrecht
Bewegen met je Baby/Peuter bij Mama Lokaal Mijdrecht