001 - Week van de ontmoeting

Agenda

Burendag in en om het NME Wilnis

23
zaterdag,  09:30 uur  - 13:00 uur
september, 2023

Plaats: Wilnis
Locatie: In en om NME (achter de Willestee)

Meedoen in de samenleving begint in je eigen buurt. Burendag is dan ook ontstaan vanuit de gedachte dat buurten gezelliger, socialer en veiliger worden als buren elkaar kennen. Welke gezinnen wonen bij jou in de buurt? 

Ouders Lokaal, Buurtgezinnen, Tympaan-de Baat en het NME organiseren op burendag leuke, laagdrempelige activiteiten om met elkaar in contact te komen en elkaar beter te leren kennen. Kom je gezellig?
 
Het programma deze dag is als volgt (vrije inloop):
09.30-12.30 uur ontbijt in de Buurtkamer Wilnis (achter de Willestee)
10.30 -12.00 uur gezinsactiviteiten in en om NME centrum de Woudreus (tegenover de Buurtkamer, PieterJoostenlaan 28a)
12.00-13.00 uur Picknick in the park in de Natuurspeeltuin  (achter de Woudreus)
 
Gezinsactiviteiten in en om de Woudreus
Ben je 4 jaar of ouder? Wil je lachen, verbazen, maken en verwonderen? Kom de talenten van insecten ontdekken. Kijk door de ogen van een wesp. Ruik de sokken aan de waslijn als een mug. Maak jezelf schatrijk en doe de opdrachten die van je tuin een dieren paradijs maken.  Een programma met beleef, doe en maak opdrachten over biodiveristeit voor gezinnen. In en om de Woudreus zijn de opdrachten op eigen houtje te doen. Wij helpen je opweg en zorgen voor de uitleg en materialen. 
Jonger dan 4 jaar? Ook voor de avontuurlijke peuter hebben we een uitdaging. Speurtocht  “zoek mijn vriendjes”.  Deelname is gratis na aanmelding.
 
Picknick in the Park
Iedereen is na dit avontuur uitgenodigd om naar de Natuurspeeltuin te komen voor een gezellige ‘Picknick in the Park’. Neem je eigen picknick kleed mee, wij zorgen voor eten en drinken. (Bij regen verhuizen we naar binnen) Meld je wel even aan zodat wij weten dat we op je kunnen rekenen! 
 
Deelname en aanmelden
De activiteiten zijn gratis. Je kunt aan alle activiteiten afzonderlijk deelnemen. Voor het ontbijt hoef je je niet aan te melden, graag wel als je mee wilt doen aan de gezinsactiviteiten en de Picknick. Klik hier om je aan te melden.
 

Burendag in en om het NME Wilnis
Burendag in en om het NME Wilnis