001 - Week van de ontmoeting

Agenda

Workshop Prenatale Training

03
dinsdag,  20:00 uur  - 21:00 uur
oktober, 2023

Plaats: Mijdrecht
Locatie: Bibliotheek Mijdrecht

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Niet alleen je leven staat op het punt om te veranderen, maar ook je lichaam verandert. Je buik lijkt iedere week wel een groeispurt te hebben doorgemaakt en dat kan gepaard gaan met bekken- en/of rugpijn. Herken jij dit? Dan is de workshop ‘’prenataal trainen’’ interessant voor jou! 

In deze workshop leer je meer over sporten tijdens de zwangerschap. Zowel in theorie als in de praktijk. Je leert dus niet alleen waarom een bepaalde oefening goed is, wat de juiste techniek is en hoe jij bekken- en/of rugklachten kan verminderen of voorkomen, we gaan de oefeningen ook daadwerkelijk samen uitvoeren. De training bestaat uit 2 avonden: dinsdagavond 3 en 10 oktober.


Ouders voor ouders
De workshop wordt begeleid door Saskia Geven. Saskia is moeder van zoontje Moises (Maart ’23) en een gecertificeerde prenatale en postnatale personal trainer.  Sinds 2021 is zij gespecialiseerd in prenatale en postnatale training waarbij zij vrouwen helpt fit te blijven tijdens de zwangerschap en fysiek te herstellen na de zwangerschap.


Deelname en aanmelding
Deze workshop is gericht op zwangere vrouwen en bestaat uit 2 avonden (van 20:00-21:00 uur). Deelname is gratis na aanmelding. Klik hier om je aan te melden.  


Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team willen versterken. Klik hier voor een overzicht van de vacatures.

 

Workshop Prenatale Training
Workshop Prenatale Training