001 - Week van de ontmoeting

Agenda

Bewegen met je Baby/Peuter bij Mama Lokaal Abcoude

11
woensdag,  10:00 uur  - 11:30 uur
oktober, 2023

Plaats: Abcoude
Locatie: Bibliotheek Abcoude

Deze ochtend komt Saskia van SGPT (Saskia Geven Personal Training & Pretty Preggy) langs bij Mama Lokaal en zal samen met jou en je kindje(s) lekker gaan bewegen. De oefeningen zijn heel toegankelijk. Saskia zal beginnen met een korte uitleg waarom bewegen na de bevalling belangrijk is, wanneer je kan starten met bewegen en waar je op moet letten. Saskia zal spelenderwijs de oefeningen doen en focussen op de techniek (herstel) en plezier hebben met je baby (bonden). Mocht je baby of peuter slapen of geen zin hebben, zijn alle oefeningen ook uit te voeren zonder je kleine.  

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Abcoude om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Sonja.

Ouders voor ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door  Sonja. Trotse moeder van twee kinderen. Vind je het leuk om Sonja hierbij te helpen? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Abcoude. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Bewegen met je Baby/Peuter bij Mama Lokaal Abcoude
Bewegen met je Baby/Peuter bij Mama Lokaal Abcoude