001 -Family

Agenda

Workshop HSP in de Klas

21
donderdag,  20:00 uur  - 22:00 uur
maart, 2024

Plaats: Mijdrecht
Locatie: Bibliotheek Mijdrecht

Ben je ouder van een hoog sensitief kind en op zoek naar kennis, inzichten en tips om jouw zoon of dochter goed te begeleiden op school? Kies dan voor deze interactieve workshop.

Ieder hoog sensitief kind is uniek en dat geldt ook voor hun behoeften. Toch komen veel zaken overeen: de signalen van onder- en overprikkeling, het belang van een prettige leeromgeving en de juiste ondersteuning van de leerkracht. Wat vertel je aan vriendjes en vriendinnetjes? En welke ondersteuning is mogelijk op school? Voor kinderen is deze stevige basis extra belangrijk in deze fase. In deze workshop kunnen ouders elkaar ontmoeten, van elkaar leren en tips en ervaringen uitwisselen.

Ouders voor Ouders
Deze workshop wordt begeleidt door Chantal Veldt. Nadat in 2019 Chantal tot de ontdekking kwam dat ze een hoogsensitieve sensatiezoeker was, vielen voor haar de puzzelstukjes eindelijk in elkaar. Sindsdien is het haar missie om mensen, die last ervaren van hun hoogsensitiviteit, hiermee te helpen. Ze deed onderzoek, schreef er een boek over, volgde een trainersopleiding en startte haar eigen trainingsbureau Veldt Training (veldttraining.nl). Chantal heeft samen met partner (in crime :)) Timo dochter Bente (2009).

Deelname en aanmelding
Deelname is gratis na aanmelding via de website derondevenen.ouderslokaal.nl

Workshop HSP in de Klas
Workshop HSP in de Klas