Karwei

Agenda

Baby/Peutermassage bij Mama Lokaal Mijdrecht

31
vrijdag,  10:00 uur  - 11:30 uur
mei, 2024

Plaats: Mijdrecht
Locatie: Bibliotheek Mijdrecht

Deze ochtend komt Marike van der Sloot van Sweet Welness bij Mama Lokaal langs. Marike zal ons deze ochtend vertellen over de voordelen van baby/peutermassage en ons ook enkele basistechnieken leren die je meteen kunt toepassen!

Babymassage kent vele positieve effecten waaronder op: de doorbloeding van het weefsel, de spijsvertering, het immuunsysteem, de slaap en nog veeel meer! Maar het versterkt ook de band tussen jou en je baby, je leert de lichaamstaal van je kindje beter te begrijpen en door de aanraking versterk je de tastzin en het zelfvertrouwen van je kind. Massage zorgt ook voor de aanmaak van oxytocine (bij baby's speelt oxytocine een belangrijke rol in de hersenontwikkeling, het helpt bij het associëren van sociale interactie met gevoelens van kalmte en plezier. Kom langs en ervaar het zelf! Koffie/thee staat klaar!

Over Mama Lokaal
Bij Mama Lokaal ontmoeten (aanstaande) moeders elkaar. Vooral de gezelligheid staat centraal. Neem je kinderen gerust mee; zij kunnen lekker spelen en knutselen.

Vaste ingrediënten voor deze wekelijkse ontmoeting zijn koffie, thee en de Mama Lokaal Kletspot. Deze pot bevat inspiratie, tips en leuke opvoedthema’s.

Moeders krijgen bij Mama Lokaal de gelegenheid hun ervaringen te delen, elkaar vragen te stellen en gewoon gezellig kletsen. Vragen over het geven van borstvoeding? Sparren over de driftbuien van je peuter? Of van gedachten wisselen over positief opvoeden? Kan allemaal!

Mama Lokaal Mijdrecht wordt georganiseerd door Juliette, Stephanie en Bianca en is kosteloos te bezoeken. Aanmelden is niet nodig. Welkom!

Praktisch
Mama Lokaal Abcoude
Iedere woensdagochtend, 10-11.30 uur in Bibliotheek Abcoude

Mama Lokaal Mijdrecht
Iedere vrijdagochtend, 10-11.30 uur in Bibliotheek Mijdrecht

Mama Lokaal Wilnis
Iedere woensdagochtend, 10-11.30 in De Woudreus

WhatsApp groep
In contact blijven met de andere moeders van Mama Lokaal, tips uitwisselen én op de hoogte blijven van alle activiteiten? Meld je dan aan voor de WhatsApp-groep. Mail je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Baby/Peutermassage bij Mama Lokaal Mijdrecht
Baby/Peutermassage bij Mama Lokaal Mijdrecht