Karwei

Agenda

Workshop Hoogsensitiviteit en Zelfvertrouwen

13
donderdag,  20:00 uur  - 22:00 uur
juni, 2024

Plaats: Mijdrecht
Locatie: Bibliotheek Mijdrecht

Als hoogsensitief kind kan je meer vatbaar zijn voor afwijzingsgevoeligheid: angst om er niet bij te horen en/of om het niet goed te doen. Je bent dan bang om afgewezen te worden.

Je voelt je misschien anders dan de anderen, als HSK heb je automatisch een sterkere focus op de ander (vind jij mij wel leuk) en omdat je veel en diep nadenkt kan je al snel van een mug een olifant maken. Om te voorkomen dat je afgewezen wordt, wring je je in allerlei bochten met bijvoorbeeld pleasen, je aanpassen, sterk zijn of overcompenseren. 

Het kan anders! Zelfvertrouwen en een sterk zelfbeeld zijn belangrijk. Wil je hier meer over weten en hoe je je kind hiermee kan helpen? Meld je aan… 

Ouders voor Ouders
Deze workshop wordt begeleidt door Chantal Veldt. Nadat in 2019 Chantal tot de ontdekking kwam dat ze een hoogsensitieve sensatiezoeker was, vielen voor haar de puzzelstukjes eindelijk in elkaar. Sindsdien is het haar missie om mensen, die last ervaren van hun hoogsensitiviteit, hiermee te helpen. Ze deed onderzoek, schreef er een boek over, volgde een trainersopleiding en startte haar eigen trainingsbureau Veldt Training (veldttraining.nl). Chantal heeft samen met partner (in crime :)) Timo dochter Bente (2009).

Deelname en aanmelden
Deelname is gratis na aanmelding via de website derondevenen.ouderslokaal.nl

Workshop Hoogsensitiviteit en Zelfvertrouwen
Workshop Hoogsensitiviteit en Zelfvertrouwen