001- Uithoorn
Pannenkoeken & Polderplezier voor het goede doel

Pannenkoeken & Polderplezier voor het goede doel


Geplaatst op: 14 juli 2014

Woensdag 23 juli vanaf 16.00 uur organiseren wij pannenkoeken en polderplezier!
Deze avond kunt u voor €10,- per persoon genieten van een heerlijke pannenkoek in combinatie met allerlei leuke spelletjes en een loterij. Uiteraard met hele mooie prijzen van vele lokale bedrijven in de Ronde Venen. U mag één of twee ingrediënten naar keuze op de pannenkoek.

Voor de kinderen zijn er naast deze activiteit nog vele andere dingen te doen. Onder andere: springkussen, trampoline, midgetgolven, boogschieten, met een bal op het water lopen, schminken en sjoelen! Gegarandeerd plezier dus. Gaat u niet op vakantie maar wilt u toch een leuke zomerse activiteit, wat ook nog eens voor het goede doel bestemd is? Noteer hem snel in uw agenda!

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Silvia Oussoren;
06- 26312248 runforyou2015@gmail.com.
Maar zonder aanmelding bent u ook van harte welkom!

Compassion Marathon:
Angela Strubbe, Silvia Oussoren en Raymonde van Zijl, lopen op 24 januari 2015 met vijftig vrouwen een halve marathon in Thailand, in het grensgebied met Myanmar waar duizenden vluchtelingen leven. Het doel van de vrouwenmarathon is om geld bij elkaar te brengen voor kwetsbare kinderen in het land. De tiendaagse reis wordt georganiseerd door Compassion, een organisatie die zich inzet voor kinderen, moeders, baby’s en studenten in armoede.

Uitdaging
“Wij gaan de uitdaging aan om de halve marathon te lopen. We worden enthousiast van het idee dat we met vijftig vrouwen een verschil gaan maken voor kinderen in Thailand en mensen in armoede. Samen halen we een bedrag op van 125.000 euro en zoeken we voor 250 kinderen een sponsor. Met dit doel voor ogen bereiden wij ons voor op deze pittige loop in Thailand en zijn wij vastbesloten volgend jaar de finish te halen.”


Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pannenkoeken & Polderplezier voor het goede doel

Woensdag 23 juli vanaf 16.00 uur organiseren wij pannenkoeken en polderplezier!Deze avond kunt u voor €10,- per persoon genieten van een heerlijke pannenkoek in combinatie met allerlei leuke spelletjes en een loterij. Uiteraard met hele mooie prijzen van vele lokale bedrijven in de Ronde Venen. U mag één of twee … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: