001- Uithoorn
Michel en Monique Nijman hebben bij Hoeve Landzicht hun luxe feestlocatie De Hooiberg uitgebreid met een groot terras met veel privacy.

Hoeve Landzicht bruist van de activiteiten


Geplaatst op: 12 september 2014

Pannenkoekenrestaurant in Nieuwer ter Aa heeft ook prima locatie voor feesten
“Hoeve Landzicht bruist van de activiteiten!”

Het vieren van bruiloften, kinderfeestjes of familiedagen. Midgetgolfen, over water lopen of ‘gewoon’ pannenkoeken eten. Er is heel veel mogelijk bij Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aa.

In mei 2012 openden Monique en Michel Nijman hun pannenkoekenrestaurant en sindsdien is er veel gebeurd in de ruim honderd jaar oude hoeve aan Oukoop. Michel: “Wie hier vroeger wel eens is geweest, moet zeker weer een keer komen kijken. Er is hier zoveel veranderd! Aan de achterzijde van onze hoeve, waar ooit een zwembad was, hebben we bijvoorbeeld een heerlijk groot terras gemaakt. Met verschillende niveaus en hoekjes, zodat iedereen zijn eigen plekje heeft. Vanaf het terras kijk je direct op onze piraten-midgetgolfbaan met 18 holes, waar je via een bruggetje zo naar toe loopt. Heel wat ouders en kinderen hebben daar al veel plezier gehad.”

Nieuw bij Hoeve Landzicht is het ‘pannenkoeken-gourmetten’. Monique: “Wat is er nu leuker dan aan tafel je eigen pannenkoeken bakken? Zeker voor iets grotere groepen, bijvoorbeeld tijdens een familiedag, is dit heel geschikt. Wij verzorgen alles wat hiervoor nodig is en iedereen mag zoveel pannenkoekjes bakken en opeten als hij of zij zelf wil…”

Officiële trouwlocatie
De vroegere hooiberg bij Hoeve Landzicht is nu een luxe feest- of vergaderlocatie. Michel: “Het afgelopen jaar zijn in onze Hooiberg ruim veertig bruiloften gevierd. Met alles erop en eraan, want ook de ceremonie kan in deze officiële trouwlocatie plaatsvinden. Het is prachtig om te merken dat mensen van alle culturen en nationaliteiten hun trouwfeest bij ons willen vieren. Met als extraatje sinds een klein jaar het grote, deels overdekte terras met veel privacy, aansluitend aan de zaal. Je loopt zo naar buiten en hebt dan een geweldig uitzicht over de polder richting Vinkeveen. Binnen, waar ook de bar staat, is plaats voor maximaal 120 gasten.”

Monique: “Ook voor komend jaar hebben we al heel wat reserveringen voor bruiloften en andere feesten mogen noteren. Met name op vrijdag en zaterdag. Maar doordeweeks is trouwen en feestvieren natuurlijk ook hartstikke leuk! En als men dat wil, verzorgen we ook de catering. Met heerlijke gerechten, waarvoor we de ingrediënten bij supergoede leveranciers in de regio halen.”

Wandelpad in ere hersteld
Hoeve Landzicht blijkt tevens een goede ‘pleisterplaats’ voor wandelaars en fietsers. Zelfs letterlijk, als ANWB Fietsservicepunt en oplaadplek voor elektrische fietsen. Monique: “Zeker nu de wandelroute langs de oude spoorlijn in het buitengebied van Vinkeveen in ere hersteld is, zien we meer wandelaars. Tot voor kort konden de laatste paar honderd meter van dat pad niet afgelegd worden. Dat vonden we jammer, want die zijn juist zo mooi! De route is nu een klein beetje verlegd en komt via een bruggetje uit op het terrein van Hoeve Landzicht.”

Lopen op het water…
Hoeve Landzicht is ook de uitvalsbasis van AquaBubble, het tweede bedrijf van Monique en Michel. Michel: “Met AquaBubble verzorgen we allerlei activiteiten voor kinderen én volwassenen op en rond het water. Zoals op het water lopen in grote doorzichtige bollen. Afgelopen zondag rolden er zelfs 50 bollen tegelijk over de Kurenpolder in Hank, vlakbij de Brabantse Biesbosch! Een wereldrecordpoging die, heel terecht, binnenkort ook in het Guinness Book of Records staat.”
Meer informatie over alle activiteiten die mogelijk zijn op en rond Hoeve Landzicht en over de openingstijden van het pannenkoekenrestaurant is te vinden op www.hoevelandzicht.nl.

Bron: De Groene Venen, tekst Anja Verbiest, foto Patrick Hesse

De bollen van AquaBubble liggen klaar voor de recordpoging. foto michel nijman

Michel en Monique Nijman hebben bij Hoeve Landzicht hun luxe feestlocatie De Hooiberg uitgebreid met een groot terras met veel privacy.

De bollen van AquaBubble liggen klaar voor de recordpoging.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hoeve Landzicht bruist van de activiteiten

Pannenkoekenrestaurant in Nieuwer ter Aa heeft ook prima locatie voor feesten“Hoeve Landzicht bruist van de activiteiten!” Het vieren van bruiloften, kinderfeestjes of familiedagen. Midgetgolfen, over water lopen of ‘gewoon’ pannenkoeken eten. Er is heel veel mogelijk bij Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aa. In mei 2012 openden Monique en Michel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: