Het Voordek

Geen AJOC Festival in 2013


Geplaatst op: 28 november 2012

Helaas moet jongerenvereniging AJOC bekend maken dat er in 2013 geen AJOC Festival zal plaatsvinden. Het is geen makkelijke beslissing geweest om na bijna 30 jaar festival deze traditie te moeten doorbreken. Helaas was deze beslissing onvermijdelijk. Zowel financieel als het aantal vrijwilligers laten het niet meer toe het festival in 2013 te organiseren zoals wij het nu kennen. De AJOC leden zullen zich nu in eerste instantie richten tot het weer succesvol maken van Immitsj, het clubgebouw van AJOC. Ondertussen wordt er door het AJOC bestuur bekeken of er volgend jaar nog wel een (tent)feest kan plaatsvinden, hetzij in kleinere vorm.

AJOC kijkt terug op een prachtig evenement wat in de loop der jaren is uitgeroeid tot hét festival van De Ronde Venen en omstreken. En dit allemaal door de leden van jongerenvereniging AJOC wat het extra bijzonder maakt. Vele artiesten hebben de revue gepasseerd in de loop der tijd, Anouk, BLOF, Kane, Di-rect, Guus Meeuwis, Jan Smit, Golden Earring, Ilse DeLange te veel om allemaal te noemen.
Het AJOC Festival heeft ieder jaar ontzettend veel steun ontvangen van de vele bedrijven uit de regio, de leveranciers, de gemeente, de vrijwilligers en natuurlijk ook de bezoekers. We willen ze dan ook allemaal enorm bedanken. Zonder deze mensen kunnen we niet terugkijken op zo'n prachtig festival!

Zoals eerder genoemd is dit uiteraard niet het einde. In Immitsj zijn iedere maand de 'Immitsj Live!' feestavonden, met regionale bands. De activiteiten in en rondom het clubhuis zullen verder worden uitgebreid. Wij hopen dan ook dat de bezoekers hun weg weer zullen vinden. Indien bezoekers nu al de behoefte hebben om betrokkenheid te tonen of te reageren op het nieuws kan dat via info@ajoc.nl.

De eerstkomende Immitsj Live! avond is op zaterdag 1 december, met de bands The Fourcycle en No Comment. Alle informatie is terug te vinden op onze website, www.AJOC.nl. Of zoek ons op Facebook en Twitter.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geen AJOC Festival in 2013

Helaas moet jongerenvereniging AJOC bekend maken dat er in 2013 geen AJOC Festival zal plaatsvinden. Het is geen makkelijke beslissing geweest om na bijna 30 jaar festival deze traditie te moeten doorbreken. Helaas was deze beslissing onvermijdelijk. Zowel financieel als het aantal vrijwilligers laten het niet meer toe het festival … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: