Pannenkoekenpiet bij vernieuwde Hoeve Landzicht


Geplaatst op: 20 november 2012

Na een grote verbouwing heeft Hoeve landzicht de deuren weer geopend. De boerderij welke de afgelopen 30 jaar vooral bekent stond vanwege de vele feesten en partijen is omgetoverd tot een pannenkoekenrestaurant met midgetgolfbaan en activiteiten voor kinderen.

" Met ons andere bedrijf AquaBubble verzorgen wij activiteiten op ongeveer 300 evenementen per jaar door heel Nederland, we zijn erg blij een locatie gevonden te hebben waar wij onze activiteiten aan particulieren kunnen aanbieden en daarbij ook richting de horeca kunnen groeien"

Tussen mei en september kunnen kinderen diverse buiten activiteiten doen zoals het lopen over water in een grote bal, een GPS speurtocht volgen of gebruik maken van het springkussen. In de winter kunnen ze terecht in de grote speelhoek en organiseert het restaurant verschillende thema kinderfeestjes.

"vorige week hebben wij een brief van Sinterklaas gekregen waarin hij ons heeft gevraagd of de pannenkoekenpiet bij ons mag logeren, hier konden wij natuurlijk geen nee op zeggen dus is de pannenkoekenpiet van af 20 november tot en met 5 december dagelijks bij ons in het restaurant aanwezig!"

Naast de pannenkoeken kunt u bij Hoeve Landzicht ook terecht voor een een panini, kipsaté of hamburger.

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag, donderdag en vrijdag 16:00 - 20:00
Woensdag, zaterdag en zondag 12:00 - 20:00

Voor meer informatie over Hoeve landzicht:
Oukoop 22
3626AW Nieuwer ter Aa
Telefoon: 0294 234070
Website: www.hoevelandzicht.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pannenkoekenpiet bij vernieuwde Hoeve Landzicht

Na een grote verbouwing heeft Hoeve landzicht de deuren weer geopend. De boerderij welke de afgelopen 30 jaar vooral bekent stond vanwege de vele feesten en partijen is omgetoverd tot een pannenkoekenrestaurant met midgetgolfbaan en activiteiten voor kinderen. " Met ons andere bedrijf AquaBubble verzorgen wij activiteiten op ongeveer 300 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: