001 - Escaperoom aglemeen
Avondclinic SUPpen bij Vinkeveen Haven

Avondclinic SUPpen bij Vinkeveen Haven


Geplaatst op: 21 juni 2017

U ziet ze vast wel eens gaan: sportievelingen op een SUP. Het ideale alternatief voor surfers en zeilers als er geen wind is, maar vooral een heerlijke ontspannen en veelzijdige bezigheid.

Wist u dat iederéén kan SUPpen? Bij de zeilschool in Vinkeveen kan iedereen voor wie het SUPpen nog nieuw is, deelnemen aan een SUP-avondclinic. Bij deze clinic gaat u SUPpen onder begeleiding van een enthousiaste, ervaren, gecertificeerde SUP-instructeur. Bovendien is de instructeur goed bekend op de Vinkeveense Plassen en kan dus ook leuke tips geven voor bijzondere SUP-tochtjes. Want met een SUP komt u op plekken waar u met een boot niet kunt komen en is de natuur dichterbij dan ooit.

Tijdens de clinic komen de verschillende facetten van het SUPpen aan bod. Denk bijvoorbeeld aan peddeltechnieken, houding, bochtenwerk, snelheid, ontspanning door inspanning en (in het kort) yoga op de SUP. Even helemaal ontspannen na een dag werken!

SUP staat voor Stand Up Paddling, maar mocht u uw evenwicht niet voldoende vertrouwen om rechtop te staan, dan is zittend meedoen ook een prima optie.

Inclusief bij de clinic zijn de SUP met peddel, wetsuit en zwemvest (indien gewenst), flesje water een candy bar. Data: 6 juli - 3 aug. - 7 sept. - 28 sept. | Tijden: 19:00u. tot 21:00u. Kosten: € 37,50  | Locatie: Zeilschool De Vinkeveense Plassen, Herenweg 144, Vinkeveen.

Meer informatie en inschrijven: http://www.zeilschoolvinkeveen.nl/volwassenen-privelessen/sup-clinic-volwassenen

Niet in de gelegenheid om deel te nemen aan de clinic maar wel geïnteresseerd in SUPpen? Ook voor privéles en zelfstandig huren bent u bij de zeilschool aan het juiste adres.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Avondclinic SUPpen bij Vinkeveen Haven

U ziet ze vast wel eens gaan: sportievelingen op een SUP. Het ideale alternatief voor surfers en zeilers als er geen wind is, maar vooral een heerlijke ontspannen en veelzijdige bezigheid. Wist u dat iederéén kan SUPpen? Bij de zeilschool in Vinkeveen kan iedereen voor wie het SUPpen nog nieuw … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: