Autocross Abcoude

Antenna opent vestiging in Woerden


Geplaatst op: 10 januari 2012

Personeelsbemiddelingsbureau Antenna heeft per 2 januari 2012 de deuren van haar nieuwe vestiging in Woerden geopend. Deze vijfde vestiging binnen de groep positioneert Antenna nog steviger in de regio. De organisatie bestaat dit jaar 17 jaar en heeft reeds vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam, Alphen aan den Rijn en Nieuw-Vennep.

Volgens algemeen directeur Frank Spring in't Veld leefde de wens om in Woerden te starten al langer. "Woerden is een prachtige stad met veel bedrijvigheid. Wij zien hier veel kansen om werkzoekenden te helpen bij het vinden van een nieuwe baan en bedrijven bij het vinden van geschikt personeel. Daar zijn wij heel succesvol in."

Antenna bemiddelt in tijdelijke en vaste banen op diverse functieniveaus. Van magazijnmedewerkers tot inkopers, van secretaresses tot financieel managers. "In alle Antenna vestigingen hebben wij dankzij onze persoonlijke en professionele aanpak langdurige relaties opgebouwd met een groep trouwe klanten. Wij hopen dit uiteraard ook in de regio Woerden te gaan realiseren", aldus Spring in't Veld.

Op www.antennagroep.nl staan momenteel meer dan 100 vacatures online. Antenna is in het centrum van Woerden gevestigd naast de entree van parkeergarage Castellum en te bereiken op 0348 - 435 990.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Antenna

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Antenna opent vestiging in Woerden

Personeelsbemiddelingsbureau Antenna heeft per 2 januari 2012 de deuren van haar nieuwe vestiging in Woerden geopend. Deze vijfde vestiging binnen de groep positioneert Antenna nog steviger in de regio. De organisatie bestaat dit jaar 17 jaar en heeft reeds vestigingen in Aalsmeer, Amsterdam, Alphen aan den Rijn en Nieuw-Vennep. Volgens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: