001 - Delta Fiber
Duurzaam dineren bij Het Voordek

Duurzaam dineren bij Het Voordek


Geplaatst op: 25 januari 2018

Saté van de Vegetarische Slager of een pannenkoek met compote van appeltjes van Ruizendaal? Misschien wist u het al: vegetarisch eten en kiezen voor lokale producten is beter voor het milieu!
Restaurant Het Voordek in Vinkeveen draagt het duurzaamheidskeurmerk Green Key (niveau Goud). Eén van de peilers van Green Key is Communicatie met gasten. Communicatie is tweerichtingsverkeer, dus geeft het personeel van Het Voordek dit keer de gasten het woord. Komt u de komende tijd bij Het Voordek lunchen of dineren, dan nodigt het personeel u uit om een korte enquête over duurzaamheid in te vullen. De enquête is anoniem, dus u wordt niet gevraagd om uw contactgegevens. De zes vragen zijn deels meerkeuze en worden op papier gepresenteerd - geen gedoe met
inloggen op een computer.
Hoewel Het Voordek het hoogste niveau van het Green Key label heeft bereikt, streeft het altijd naar verbetering. Vandaar dat uit deze enquête niet alleen een helder beeld over de huidige mate van duurzaamheid volgt, maar het personeel zich met name verheugt op de tips om middels de bedrijfsvoering nog beter voor het milieu te zorgen! Gelukkig is het niet
ingewikkeld om voor een duurzame levensstijl te kiezen. Bovendien past Het Voordek hiermee perfect in de ambitie van De Ronde Venen om in 2040 een klimaatneutrale gemeente te zijn. U doet toch ook mee?


Laatst bewerkt op: 26 januari 2018 06:43

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Duurzaam dineren bij Het Voordek

Saté van de Vegetarische Slager of een pannenkoek met compote van appeltjes van Ruizendaal? Misschien wist u het al: vegetarisch eten en kiezen voor lokale producten is beter voor het milieu! Restaurant Het Voordek in Vinkeveen draagt het duurzaamheidskeurmerk Green Key (niveau Goud). Eén van de peilers van Green Key is Communicatie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: