001 - Delta Fiber
Warme Truiendag - ook Vinkeveen Haven doet weer mee

Warme Truiendag - ook Vinkeveen Haven doet weer mee


Geplaatst op: 1 februari 2018

Vrijdag 2 februari organiseren Greenchoice en Klimaatverbond Nederland voor het 12e jaar de Warmetruiendag. Watersportcentrum Vinkeveen Haven doet ook mee! De verwarming op kantoor staat lager en alle medewerkers trekken een warme trui aan. Het resultaat: iedere graad die de verwarming lager staat bespaart 6% energie - en dus 6% CO2! “En als we dit allemaal samen doen kunnen we op één dag het jaarverbruik van drie Waddeneilanden besparen. En vieren we elke dag Warmetruiendag, dan besparen we het jaarverbruik van een stad als Amsterdam! Kortom: samen hebben we impact, en dát is waar we met Warmetruiendag voor gaan.” (Bron: www.warmetruiendag.nl)

Vinkeveen Haven draagt dagelijks bij aan duurzaamheid en milieu rondom de watersportactiviteiten, vergaderlocaties en in het restaurant. Het watersportcentrum is in de lente en de zomer dagelijks op de Plassen te vinden. Dit geeft een dubbele verantwoordelijkheid ten opzichte van het behoud van dit mooie natuurgebied. De Green Key certificering (niveau Goud) helpt daarbij door jaarlijks controles uit te voeren, tips te geven en bedrijven met dezelfde groene visie in contact met elkaar te brengen.

Doe ook mee met Warmetruiendag! Trek een mooie, gekke, hippe, oude, nieuwe, maar vooral warme trui aan en laat iedereen weten dat je het milieu een warm hart toedraagt. Extra bonus: bespaar je energie, dan bespaar je geld. Kun je weer een nieuwe warme trui kopen.

foto-bij-warmetruiendag-2018_1517516020.jpeg

 


Laatst bewerkt op: 2 februari 2018 09:46

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Warme Truiendag - ook Vinkeveen Haven doet weer mee

Vrijdag 2 februari organiseren Greenchoice en Klimaatverbond Nederland voor het 12e jaar de Warmetruiendag. Watersportcentrum Vinkeveen Haven doet ook mee! De verwarming op kantoor staat lager en alle medewerkers trekken een warme trui aan. Het resultaat: iedere graad die de verwarming lager staat bespaart 6% energie - en dus 6% … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: