Aandacht voor verkiezingsdebatten en actiedag ‘Let’s Make Memories’ op Radio Aalsmeer

Aandacht voor verkiezingsdebatten en actiedag ‘Let’s Make Memories’ op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 12 maart 2018

De verkiezingscampagne is volop bezig en ook in gemeente Aalsmeer vinden diverse debatten plaats. Twee daarvan worden opgenomen en later geheel uitgezonden, het laatste debat wordt live uitgezonden. Verder aandacht voor diverse onderdelen van actiedag ‘Let’s Make Memories op 24 maart voor Stichting Living Memories. Daarnaast komen we alles te weten over de RopaRun in ‘Vrijdagavondcafé’ en mag zangtalent zich aanmelden voor de talentenjacht van ‘Let’s Go’. Laurens van Kessel wordt de 204’e gast in ‘Door de Mangel’. 

Debatavond 14 maart terug te luisteren in ‘Radio Aalsmeer Politiek’

De gemeente organiseert in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart a.s. drie debatavonden. De eerst vond plaats op 8 maart in The Beach, de tweede avond vindt plaats op woensdag 14 maart om 20.00 uur in de Place2Bieb in Kudelstaart. Thema’s zijn, onder voorbehoud, het sociaal domein, leefomgeving, incl. openbare ruimte en sport, kunst en cultuur. Gespreksleider is Peter Maarse, werkzaam bij (RTV)NH en in het verleden betrokken bij Radio Aalsmeer. Deze avond zal worden opgenomen en integraal uitgezonden op 17 maart a.s. van 14.00 tot 16.00 op Radio Aalsmeer. Het debat van 19 maart in het gemeentehuis wordt live uitgezonden op Radio Aalsmeer. Tevens zal Radio Aalsmeer live verslag doen van de verkiezingsavond op 21 maart vanaf 22.00 uur vanuit het gemeentehuis.

Klusteam Robert & Lianda op pad voor ‘Let’s Make Memories’

In het kader van de goededoelenactie die binnenkort plaatsvindt gaan Radio Aalsmeer medewerkers op pad als klusteam om geld op te halen voor Stichting Living Memories. Op 24 maart zullen zij klussen gaan uitvoeren. Wil je Robert & Lianda inhuren als klusteam? Ga snel naar https://letsmakememories.nu/actie/klusteam-het-b-team/ en meld jouw klus aan! Dit kun je zelf als persoon doen, maar ook namens jouw bedrijf, vereniging, etc. Alvast bedankt!

Dansen en zingen in ‘Let’s Go’

Dansen voor het goede doel! Kim belt met Desiree van Schaik, zij organiseert samen met haar zus Lianne een dansworkshop op 24 maart voor Stichting Living Memories. Natuurlijk gaat Kim vragen wat je precies kan verwachten en hoe jij je kan aanmelden. Heb jij je al opgegeven voor The Voice of Let’s Go? Er zijn al heel veel jongens en meiden die de komende weken hun zangtalent komen laten horen in de studio. Heb jij je nog niet opgegeven, maar wil je toch jouw zangtalent laten horen? Opgeven kan nog steeds via letsgo@radioaalsmeer.nl. En wie weet hoor je vrijdag al de eerste kandidaat. 

‘Vrijdagavondcafé’ over RopaRun

Deze vrijdag ontvangen Ron en Deborah in het Vrijdagavondcafé Chiel Hollander, Annemieke Hollander en chauffeur Michel Post van RopaRun Team Hollander. Daarnaast een interview met Bas Boone van De Meerlanden over gratis MeerCompost ophalen bij de milieustraat aanstaande zaterdag. En het radiospelletje Soundmemory, de Soulshow-classic, de gezellige meezinger en Ron’s Top 40 Hitarchief. En natuurlijk heeft Deborah om exact 22.22 uur haar maandelijkse social media-rubriek. Luister je mee van 21.00 tot 23.00 uur?

Boekhouder Laurens van Kessel in ‘Door de Mangel’

De 203e gast van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer was Dico Drost. De op de Biblebelt geboren Veenendaler kwam op 8-jarige leeftijd naar Aalsmeer. Hij groeide op in de bloemen en plantensector en is daar nog altijd werkzaam. “Ik probeer te ondernemen met innovatieve producten”, aldus Drost. Naast het ondernemerschap is hij een fanatiek beoefenaar van diverse sporten en ik zou graag eens iets groots willen aanpakken en veranderen.

Ook Drost is opzoek gegaan naar een volgende schakel aan de lange ketting Aalsmeerders en Kudelstaarters die inmiddels gevormd is. Dico koos voor Laurens van Kessel. Hij is zijn boekhouder en heeft hem geholpen in een financieel lastige periode. Ook tennissen ze af en toe samen. Dico waardeert zijn inzet, oprechtheid en het vermogen om te relativeren. Presentatoren Mylène en Elbert zullen Laurens bekende, maar ook verrassende vragen voorleggen. Luister dus komende maandag vanaf 19.00 uur naar ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aandacht voor verkiezingsdebatten en actiedag ‘Let’s Make Memories’ op Radio Aalsmeer

De verkiezingscampagne is volop bezig en ook in gemeente Aalsmeer vinden diverse debatten plaats. Twee daarvan worden opgenomen en later geheel uitgezonden, het laatste debat wordt live uitgezonden. Verder aandacht voor diverse onderdelen van actiedag ‘Let’s Make Memories op 24 maart voor Stichting Living Memories. Daarnaast komen we alles te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: