Nobleman Boxsprings
Kassen, planten en bloemen: voorproefje in ‘Vrijdagavondcafé’ op Radio Aalsmeer

Kassen, planten en bloemen: voorproefje in ‘Vrijdagavondcafé’ op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 26 maart 2018

Na de zeer geslaagde regionale actiedag ‘Let’s Make Memories’ voor stichting Living Memories afgelopen zondag, is Radio Aalsmeer weer teruggekeerd naar de reguliere programmering. Om er tijdens Pasen weer enkele speciale programma’s tegenaan te gooien. Maar voor die tijd, eerst nog deze week Esther Sparnaaij over focus en doelstellingen, wederom zangtalent bij ‘Let’s Go’, veel interviews en muziek bij Ron Leegwater in ‘Vrijdagavondcafé’ en de nieuwe gast bij ‘Door de Mangel’ is de schoonvader van de vorige gast.

‘Echt Esther’ over focus en doelstellingen

Aan tafel bij Esther Sparnaaij zitten donderdag 29 maart Jolanda Pikkaart en Maria Abramovitch. Jolanda Pikkaart is dé kleurrijke schrijfcoach voor ondernemers bij het schrijven van een boek en auteur van onder andere de Boekplanner. Maria Abramovitch werd geboren in Rusland, woont sinds 2001 in Nederland, is journaliste en filmmaakster en heeft ook haar eigen Youtube kanaal. Bij het vertellen van mensen hun verhaal, het schrijven van een boek of het maken van een film is focus belangrijk. Sowieso is focus handig bij het bereiken van je doelen. Daarom werd Focus het woord van 2018 voor mijn gasten en ook voor Esther zelf, en dus ook van de uitzending. Heb jij nu al een leuke vraag voor Jolanda of Maria, mail deze dan voor de uitzending naar esther@radioaalsmeer.nl.

Zingen en nieuws over de Junioren Pramenrace in ‘Let’s Go’

Je paasweekend begint gezellig met Laurens, Jonas en Kim. Kim heeft leuke paastips voor je uitgezocht voor tijdens het paasweekend en er is ook visite van een nieuwe The Voice of Let’s Go kandidaat. Afgelopen vrijdag lieten Matthias en Isabella, broer en zus, alle twee de stoelen in de studio draaien. Matthias zong “Perfect” van Ed Sheeran en Isabella betoverde iedereen met het liedje “Het land van je ogen dicht” van Woezel en Pip. Maud Noordam is 11 jaar en hoopt vrijdag in de studio ook de stoelen te laten draaien. Aan haar ervaring zal het niet liggen, want Maud heeft iedere week zangles bij de Babette Labeij Music Academy en heeft zelfs auditie gedaan voor The Voice Kids. Maar er is ook nog Junior Pramenrace nieuws, DJ Faystje heeft weer een leuk nummer uitgezocht en Kim gaat deze op bezoek bij een ander radioprogramma. Hoe dat is geweest? Je hoort het vrijdag.

‘Vrijdagavondcafé’ over Kom in de Kas

Deze week ontvangt Ron weer gasten in de studio, zijn er telefonische interviews en veel muziek. Natuurlijk komt het onderwerp Kom in de Kas ook ter sprake. Volgende week staat het hele weekend tenslotte weer in het teken van kassen, planten en bloemen. Ron praat erover met één van de organisatoren: Ard van Klaveren. Tevens is er de maandelijkse rubriek: Meindert’s Muzikale Mengelmoes. Die deze week gaat over 'telefoon'. We kunnen tegenwoordig nauwelijks zonder. We doen er van alles mee. Ook in de popmuziek komt het apparaat (nog) regelmatig voor. Je hoort vrijdag een kleine opsomming. Vrijdagavondcafé is er van 21.00 tot 23.00 uur.

‘Door de Mangel’ krijgt schiet- en borduurles

De 205e gast in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ was Constantijn Hoffscholte, u weet wel, de zoon van oud-burgemeester Hoffscholte, Hij noemde zichzelf creatief, ondernemend en sportief. En ondernemend kunnen we deze journalist zeker noemen. Jarenlang eigenaar van het Boekhuis geweest en tegenwoordig erg druk met het Flower Festival en het Flower Art Museum. De geboren Drenthenaar is inmiddels een ras-Aalsmeerder, maar hoopt ooit nog eens in Engeland te gaan wonen. Als voorwerp nam hij, hoe kan het ook anders, een boek van Godfried Bomans mee.

Ook Constantijn is opzoek gegaan naar een volgende gast. Hij heeft het dicht bij huis gehouden, want op Tweede Paasdag komt zijn schoonvader naar de studio. Henk de Rooij is IBT-docent bij de politie Amsterdam-Amstelland en leert agenten omgaan met wapens en dreigende situatie. Daarnaast heeft hij een ‘borduurbedrijf’ en speelt hij bij Aalsmeers Harmonie. Constantijn vraagt zich af welke van de drie bezigheden hij nu het leukst vindt. Het presentatieduo Mylène en Elbert Huijts zullen Hans o.a. deze vraag voorleggen. Luister dus komende maandag vanaf 19.00 uur naar deze speciale paaseditie van ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kassen, planten en bloemen: voorproefje in ‘Vrijdagavondcafé’ op Radio Aalsmeer

Na de zeer geslaagde regionale actiedag ‘Let’s Make Memories’ voor stichting Living Memories afgelopen zondag, is Radio Aalsmeer weer teruggekeerd naar de reguliere programmering. Om er tijdens Pasen weer enkele speciale programma’s tegenaan te gooien. Maar voor die tijd, eerst nog deze week Esther Sparnaaij over focus en doelstellingen, wederom … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: