NVM informatieavond ‘Is dit het moment?’

NVM informatieavond ‘Is dit het moment?’


Geplaatst op: 9 oktober 2019

Afgelopen dinsdagavond 8 oktober vond de NVM informatieavond “Is dit het moment?” De Ronde Venen, georganiseerd door Vida makelaars og en Korver Makelaars og.  

Deze avond kregen de aanwezigen meer informatie over de huidige woningmarkt en de mogelijkheden daarvan.

Verkopen of blijven zitten

Veel aanwezigen waren geïnteresseerd of het juist nú een goed moment is om hun huis te verkopen of een huis te kopen. Veel mensen blijven alleen dromen en gluren op Funda naar die woning in dat favoriete wijkje, willen meer ruimte, meer uitzicht, maar denken dat het niet haalbaar is. Zij blijven dus  zitten in hun woning. De NVM-makelaars wilden op deze avond duidelijk maken dat er op dit moment verschillende ontwikkelingen zijn en waarom het juist nu een goed moment kan zijn om uw woning te verkopen of te kopen.

 “Ontwikkelingen op de woningmarkt bieden nu ook kansen”

De enorme prijsstijgingen lijken te minderen. Er is veel vraag naar bepaalde woningen, zoals appartementen en tussenwoningen en juist veel aanbod van vrijstaande woningen. In iedere gemeente en soms wijk is de situatie anders en dit heeft effect op de woningprijzen. Wellicht heeft u overwaarde op uw huis. Een vrijblijvende waardebepaling van uw NVM-makelaar kan dit voor u in kaart brengen. In combinatie met de lage hypotheekrente en goede financieringsmogelijkheden, zou u misschien die stap naar een volgende woning nu toch al kunnen maken. Uw netto woonlasten zouden niet eens veel hoeven te veranderen in bepaalde situaties.

Het programma bestond uit een gezamenlijke presentatie van Vida makelaars og en Korver makelaars og met algemene marktontwikkelingen en vraag en aanbod in de Ronde Venen. Daarna kwamen hypotheekadviseur Michiel Vergeer van Financiële Diensten Mijdrecht en Marielle Touw van FFT Notarissen aan het woord. Na afloop was er een borrel en mogelijkheid om 1-op-1 vragen te stellen. Al met al een zeer geslaagde avond.

Heeft u de avond gemist? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of oriënterend gesprek en weet wat voor u mogelijk is. Verkopen, kopen of blijven zitten!

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

NVM informatieavond ‘Is dit het moment?’

Afgelopen dinsdagavond 8 oktober vond de NVM informatieavond “Is dit het moment?” De Ronde Venen, georganiseerd door Vida makelaars og en Korver Makelaars og.   Deze avond kregen de aanwezigen meer informatie over de huidige woningmarkt en de mogelijkheden daarvan. Verkopen of blijven zitten Veel aanwezigen waren geïnteresseerd of het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: