Hemelvaartcursus Zeilschool de Vinkeveense Plassen een groot succes


Geplaatst op: 8 juni 2011

Tijdens het afgelopen hemelvaartsweekeind, donderdag 2 tot en met zondag 5 juni, waren er weer een hoop gekleurde zeilbootjes op de Vinkeveense Plassen te zien! Rond de 50 kinderen zijn naar Zeilschool de Vinkeveense Plassen gekomen om 4 dagen te werken aan hun zeilvorderingen. Dankzij de harde wind en de stralende zon hebben alle kinderen weer met plezier gevaren en mooie resultaten weten te behalen binnen de CWO-diploma lijn. Zeilschool de Vinkeveense Plassen is een CWO (Commissie Watersport opleidingen) erkende vaarschool.

De jongste kinderen van 7 tot en met 12 jaar konden niet alleen werken aan hun zeildiploma, maar volgden ook onder leiding van de ervaren instructeurs een opleiding tot ‘stoere' kinderen. 's Avonds na het eten werden er allerlei activiteiten georganiseerd waarbij deze jongste groep opgeleid werden tot stoere kinderen. Uiteindelijk hebben zij op zondag ook hun stoere-kinderen-opleiding met succes afgerond. De oudere cursisten van 12 tot en met 16 jaar scheurde overdag over de plas in hun zwaardboot of catamaran. 's Avonds dansten zij het dak van de dansvloer en zoals het hoort op kamp werd er 's nachts gezellig bijpraat op de kamers. Iedereen die tijdens de hemelvaartscursus aanwezig was, kan beamen dat het een zeer geslaagd weekeind was! Het voorjaar is bijna voorbij en op de zeilschool kijkt het gehele team uit naar de zomervakantie die gaat komen.

Tijdens de komende zomervakantie (week 27 tot en met 35) zijn er nog voldoende plekken voor een gezellige en leuke kampweek. Voor meer informatie bezoek onze website www.zeilschoolvinkeveen.nl of bel tijdens kantooruren met 0297-262200.

Wat doe jij deze zomer ?

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hemelvaartcursus Zeilschool de Vinkeveense Plassen een groot succes

Tijdens het afgelopen hemelvaartsweekeind, donderdag 2 tot en met zondag 5 juni, waren er weer een hoop gekleurde zeilbootjes op de Vinkeveense Plassen te zien! Rond de 50 kinderen zijn naar Zeilschool de Vinkeveense Plassen gekomen om 4 dagen te werken aan hun zeilvorderingen. Dankzij de harde wind en de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: