Autocross Abcoude

Antenna nu ook actief onder Antenna Finance


Geplaatst op: 14 maart 2011

Zelfs in de huidige arbeidsmarkt is het werven van goede financiële werknemers lastig. Het is een vak apart omdat het specifieke kennis vereist. Daarom heeft Antenna een gespecialiseerde tak die zich volledig richt op het bemiddelen van financieel specialisten. Deze activiteiten vinden plaats onder de naam Antenna Finance.

Antenna Finance is succesvol! Wekelijks plaatsten wij bij onze klanten financieel directeuren, financial controllers, assistent controllers, hoofden administratie, treasury managers, accountants, consolidatie specialisten, credit controllers, administrateuren, debiteurenbeheerders, etc, etc.

Waarom is Antenna Finance succesvol? Omdat onze consultants zelf een financiële achtergrond hebben en deze gebruiken om voor u de juiste kandidaat of baan te vinden. In uitvoerige intakegesprekken met werkgevers wordt de functie-inhoud van de vacature exact in kaart gebracht. Wij willen namelijk precies weten wat er van een nieuwe medewerker verwacht wordt. Dit is noodzakelijk voor een goede match.

Met werkzoekenden worden stevige gesprekken gevoerd. Uiteraard wordt hun financiële kennis getoetst, worden referenties gecheckt en, indien gewenst, ondergaan kandidaten een assessment. Uiteraard wordt er veel aandacht geschonken aan de vraag "past een persoon echt bij onze klant?". Hierbij spelen zaken als cultuur, waarden, karaktereigenschappen, maar met name ook gevoel een rol. En juist hierop scoort Antenna Finance. Ons gevoel bij en inlevingsvermogen in de kandidaat en opdrachtgever is de basis van succesvolle bemiddelingen!
Kunt u ook hulp gebruiken bij het vinden van financiële medewerkers? Of bent u op zoek naar een uitdagende financiële functie? Antenna Finance wil graag iets voor u betekenen. Heeft u interesse in een oriënterend gesprek met een financiële consultants van Antenna, neem dan contact op met één van de Antenna vestigingen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Antenna

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Antenna nu ook actief onder Antenna Finance

Zelfs in de huidige arbeidsmarkt is het werven van goede financiële werknemers lastig. Het is een vak apart omdat het specifieke kennis vereist. Daarom heeft Antenna een gespecialiseerde tak die zich volledig richt op het bemiddelen van financieel specialisten. Deze activiteiten vinden plaats onder de naam Antenna Finance. Antenna Finance … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: