CSW dames gelijk in Topper

Geplaatst op: 14 december 2009

Vandaag een echte topper: Ste.do.co staat bovenaan en CSW staat op de 3e plaats en kan bij winst het aantal verliespunten naar 4 terugbrengen.

Tijdens de warming-up speelde een eerder opgelopen blessure bij onze keeper Bianca Veenboer weer op en zij kon de wedstrijd niet starten. Isabella Koenen nam haar plaats op doel in.

In het begin van de wedstrijd tastte de teams elkaar af, want verliezen was voor beide teams een taboe. CSW trok het initiatief naar zich toe en zette Ste.do.co onder druk. In de 8e minuut mocht Natasja Cornelissen aanleggen, het schot werd gehouden, er volgde kansjes voor Faye (voor langs) en Christianne. Isabella moet corrigerend optreden na een van de aanvallen op het CSW doel. De verdedigingen stonden goed en voor beide teams volgde nog wel kleine kansjes maar er werd niet uit gescoord.

De hete thee heeft Ste.do.co goed gedaan, want zij zochten direct na de rust de aanval en CSW moest terug. Isabella hield een vrije trap mooi uit het doel, Jaclyn redde voor de doellijn en in de 53 minuut verdween een 100% kans van Ste.do.co net over ons doel. Uit een volgende aanval van Ste.do.co. verdween de bal net naast. CSW pakte de draad weer op en knokte zich in de wedstrijd. Na een mooie pass op Shanon moet de keeper van Ste.do.co reddend optreden. In de 61e minuut loopt een aanvalster ongecontroleerd door op Isabella en een minuten lange blessure behandeling is nodig om Isabella weer op te lappen. Bianca komt Isabella vervangen. CSW zet in het laatste kwart nogmaals aan, Shanon komt een teenlengte tekort om de voorzet van Christianne in te tikken en een doelpoging van Christianne wordt in de verdediging gesmoord.

Ondanks de 0-0 einduitslag hebben beide ploegen gestreden voor de winst, uiteindelijk zullen beide teams tevreden kunnen zijn met de puntendeling.

Vandaag een echte topper: Ste.do.co staat bovenaan en CSW staat op de 3e plaats en kan bij winst het aantal verliespunten naar 4 terugbrengen. Tijdens de warming-up speelde een eerder opgelopen blessure bij onze keeper Bianca Veenboer weer op en zij kon de wedstrijd niet starten. Isabella Koenen nam haar … Lees meer »